Skip Navigation Links

ABD Konsolosu Espinoza Antakya'da

Amerika Adana Konsolosu John L. Espinoza, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’i ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 
  Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, konuklarını sıcak bir ilgi ile karşılayarak, “Başkanımız Sayın Doç.Dr.Lütfü Savaş, şehrimizi ve ülkemizi temsil etmek üzere yurt dışında önemli bir toplantıda olduğu için sizleri ben ağırlıyorum. Başkanımızın sevgi ve saygılarını sunuyorum” dedi.
 
  Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Antakya’da olan Amerika Adana Konsolosu John L. Espinoza, Başkan Vekili Güven’den Antakya ve şehirde ki yaşam şekli hakkında bilgiler aldı.
  Amerika Adana Konsolosu John L. Espinoza, Antakya’nın tarihi ve doğası ile mükemmel bir şehir olduğunu ifade ederek, “İnsanlarınız çok misafirperver. Tarihine ve doğal güzelliğine hayranlık duyduğum şehrinizi görev dışında tatil amaçlı olarak gelip gezmek ve tanımak istiyorum. Yemekleriniz çok lezzetli. Türkiye’de yaşamayı seviyorum” dedi.
 
  Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Antakya’nın tarihi geçmişi olan önemli bir şehir olduğuna vurgu yaparak, Antakya Belediyesi tarafından şehrin modern bir yapıya kavuşması için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
bahattin 23 Aralık 2014 Salı
ben almanyaya gitmek istiorum ne yapmam lazım ne olur konsolos bana yardım edin bende para yok yoksul bir çocuğum kimsem yok
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet