Skip Navigation Links

Hatay’a Ray Yolu Açacağım!

Yusuf Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde işe altyapıdan başlayacağını söyledi.

Gündem   A+a-

 

 Hatay’a ray yolu açacağım!

 

 İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde işe altyapıdan başlayacağını söyledi. Hatay’ın ilçelerinde altyapı sorununun tarihe karışması için mesai yapacağını belirten Civelek, çılgın projesini de Hatay’ın her ucuna demiryolu getirmek olduğunu açıkladı.

 

 CHP’li Başkan Civelek seçim ve beklentilerle ilgili Vatan’a şöyle konuştu: “Diğer aday adayı arkadaşlarımla birlikte CHP’nin Hatay büyükşehir belediyesini kazanması için elimizden geleni yapacağız. Şanslarımız eşit. İskenderun’da altyapıyı sonlandırdıktan sonra burdaki görevimi huzur içinde bırakacağım. Önemli olan kalıcı eser bırakmak ve bunu yaptığıma inanıyorum. Hatay genelinde de taakdir edildiğime inanıyorum. Bu yüzden büyükşehire talip oldum. İlk iş olarak envanter çıkaracağım, eksikleri belirleyip işe altyapıdan başlayarak projelendireceğim. Hatay’ın her ucuna demiryolu getirilmesi için projem var. Çünkü ulaşım en önemli altyapıdır.

 

 AK Parti’nin favori gösterilmesi doğru olmaz. Bu bir hizmet yarışıdır. Halk iradesini sandığa yansıtacaktır. Sonuçta en iyi hizmeti getirecek olan ipi göğüsler”

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet