Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cemil Yılmazlar final için yola çıktı

Belen belediye başkanı Cemil Yılmazlar MHP genel başkanı Devlet Bahçelinin katıldığı törenle belediye başkanlığının açıklanmasının ardından Ankara’dan

Politika   A+a-

 
  CEMİL YILMAZLAR FİNAL İÇİN YOLA ÇIKTI
  BELEN BELEDİYE BAŞKANI CEMİL YILMAZLAR TEKRAR ADAY GÖSTERİLMESİNİN ARDINDAN     ANKARA DÖNÜŞÜ BELEN’DE COŞKU İLE KARŞILANDI
 
 
 
  Belen belediye başkanı Cemil Yılmazlar MHP genel başkanı Devlet Bahçelinin katıldığı törenle belediye başkanlığının açıklanmasının ardından Ankara’dan Hatay’a döndü. İskenderun otoban turnikeleri çıkışında konvoy oluşturan Belenliler Cemil Yılmazlar’ı davul zurna ile coşku ile karşıladılar. Yaklaşık 500 aracın katıldığı konvoy İskenderun şehir merkezinden geçerek Belen’e ulaştı. Belen Atatürk parkında karşılanan ve kurbanlar kesilen törende Cemil Yılmazlar belen halkına seslendi.
 
  FİNAL İÇİN YOLA ÇIKTIM
 
  Cemil Yılmazlar Belen’e geldiğinde yalnız değildi İbrahim Gül,Mehmet Yurtman, Osman Koşay,Adnan Akdaş gibi Hatay’da MHP’nin önde gelen isimleri Cemil Yılmazları tebrik ederek hayırlı olması dileklerinde bulundular. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Cemil Yılmazlar konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Belen’de yaşayan her kesimden insanın belediye başkanı olmak için yeniden aday olduğunu belirten Yılmazlar başkanlık asaletinin yeniden kendisine verilmesi durumunda Belen’de yapımı devam eden projeleri tamamlayacağını söyledi. 30 Milyar bütçeli alt yapı hizmetlerinin devam ettiğinin altını çizen Yılmazlar Belen’in en önemli sorunlarından birisi olan alt yapı sorununuda kendi döneminde çözmeyi başardıklarına dikkat çekti.
 
  Kimseyle sorunum yok
 
  Yılmazlar konuşmasında birlik beraberlik mesajları verirken siyasi areneda kimse ile sorununun olmadığını ve kimsenin şahsı ile ilgili siyasi polemiğe girmeyeceğini söyledi. Yılmazlar kendisinden bir önceki dönemdeki belediye hizmetlerinide eleştirerek o dönemde belen içine tankerle su taşındığını, aslantaş projesi ile olan anlaşmanın kaybedildiğini ve belediyenin borç bataığında olduğunu söyledi. Belen’de yaşayan alevisi ile sünnisi ile kürdü türkü ile tüm Belen’in bir bütün olduğunu belirten Yılmazlar sadece ülkücülerin değil Belen’de yaşayan her kesimden insanın oyuna talip olduğunu söyledi.
 
  Final yapacağım
 
  Yılmazlar konuşmasında eğer kazanırsa bu dönemin kendisi için final olacağını söyledi. Kendisine belediye başkan adaylığını layık gören MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yılmazlar 5 yıllık belediye başkanlığının sonunda aktif siyaseti bırakacağını ve partisinin kendisine vereceği görevleri yapmaya devam edeceğini söyledi. Belen halkı tarafından sevgi gösterileri ile alkışlanan Cemil Yılmazlar kendisini yalnız bırakmadıkları için Belen halkına teşekkür etti.
 

 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar