Skip Navigation Links

Büyük marketler esnafa zarar veriyor..

Büyük alışveriş merkezlerinin ve marketlerin esnafa büyük darbe vurduğunu kaydeden Şandır, belediye yönetiminden her köşe başına marketler zincirinin

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Meclisi Cemil Uğutmen başkanlığında toplanarak, gündemde bulunan iki maddeyi görüştü.
Gündem dışı söz alan CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Akbay, belediyenin icraatlarına yönelik eleştirilere yanıt verdi. MHP Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır da, belediyenin esnafa uygulamış olduğu reklam vergisinin Türkiye’de uygulanan en yüksek oranlardan biri olduğunu ileri sürdü. Büyük alışveriş merkezlerinin ve marketlerin esnafa büyük darbe vurduğunu kaydeden Şandır, belediye yönetiminden her köşe başına marketler zincirinin bir şube açmasına izin vermemelerini talep etti.
AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yaran ise, meclis gündeminde bulunan Karaağaç Asri Mezarlığı’nda bulunan şehitliği 25 yıl süre ile Milli Savunma Bakanlığı’na tahsis edilmesi ile ilgili talebin üzerinde belediye meclis üyelerinin çok iyi düşünüp karar vermeleri gerektiğini vurguladı.
Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündemde bulunan “Karaağaç Asri Mezarlığı’nda bulunan şehitliğin 25 yıl süre ile Milli Savunma Bakanlığı’na tahsis edilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi ile, otopark yönetmeliğine uygun olarak otopark bedeline esas olmak üzere 6 adet bölgenin tespiti ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki imar komisyonu raporu, oylamaya sunuldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet