Skip Navigation Links

Sporcular,Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti

31. Uluslar arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali Plaj Futbolu Turnuvası’ndan Türkiye Finaline uzandılar

Spor   A+a-

 
  31. Uluslar arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali Plaj Futbolu Turnuvası’ndan Türkiye Finaline uzandılar
 
  Alanya yolcusu sporcular Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
  31.Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen Plaj Futbol Turnuvası’na katılan sporcular, Alanya’da yapılacak Türkiye finalinde kentimizi temsil edecek.
 
  3 Ekim’de Alanya’da başlayacak olan Plaj Futbolu Türkiye Finali’ne katılacak olan sporcular, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Herkes İçin Futbol İskenderun İlçe Sorumlusu Murat Ünal ile birlikte, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
 
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
  Ziyarette yaptığı konuşmasında, İskenderun Belediyesi, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle yapılan 31. Uluslar arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali Plaj Futbolunda final oynayan sporculardan bir karma yapıldığını anlatan ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, 12 sporcunun ağırlıklı olarak şampiyon olan Lagos takımından oluştuğunu söyledi.
 
  Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, spora destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 
  TFF’nin verdiği yetkiyle, sporcularla Alanya’ya gidecek olan ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, “Başkanım seçildiğinizden bu yana amatör sporun ve amatör sporcuların hep yanında oldunuz, desteklediniz. Gençler adına size teşekkür ediyorum” dedi.
 
  Amatör sporun desteklendiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporun beden ve ruh sağlığı açısından yararının yanı sıra, sportmence düşünmeyi de kazandırdığını söyledi.
 
  Sporculara, plaj futbolunu sevdiren ve emek verenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bize düşen sizi desteklemek. Sizler yarınlarımızsınız. Tekrar başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Ben inanıyorum ki Plaj Futbolu Türkiye Finalinde İskenderun’u başarıyla temsil edeceksiniz. İskenderun’un bayrağını orada dalgalandıracaksınız” diye konuştu.
 
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik’in başkanlığında Plaj Futbolu Türkiye Finaline katılacak olan 12 futbolcuya, teknik sorumlu Murat Ünal, yönetici Celal Kaplan eşlik edecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet