Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi,Mainfranken-Würzburg 2013 fuarında

Antakya Belediyesi, Almanya’da iki yılda bir düzenlenen ve Almanya Bavyera eyaletinin en geniş katılımlı ve en büyük bölgesel fuarı olan Mainfranken-W

Magazin   A+a-

 
  ANTAKYA BELEDİYESİ, ALMANYA’NIN EN BÜYÜK BÖLGESEL FUARI OLAN
  “MAİNFRANKEN-WÜRZBURG 2013’TE”
 
 
 
  Antakya Belediyesi, Almanya’da iki yılda bir düzenlenen ve Almanya Bavyera eyaletinin en geniş katılımlı ve en büyük bölgesel fuarı olan Mainfranken-Würzburg 2013 fuarında ilimizi tanıtıyor.
 
  28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında halka açık olan Mainfranken-Würzburg 2013 fuarına Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı temsilen Başkan Vekili Serdar Güven, Belediye Meclis Üyesi Adnan Özkaya ve belediye personeleri Cengiz Şenkule ve Ahmet Abay katıldı.
 
  İki yılda bir düzenlenen Bavyera Eyaletinin en büyük bölgesel fuarında Antakya Belediyesi standında ilimizin, kentimizin tanıtımına yönelik broşür, kitap, cd, ve çeşitli tanıtım materyallerin dağıtımı yapılıyor. Şanlı Türk bayrağımızın ve Antakya Belediyesi flamasının dalgalandığı stant içerisinde fuara katılım gösteren Hatay firmaları da kendi mesleklerine yönelik ilimizin sofra kültürü ve yöresel özelliklerini ziyaretçilere sunma imkânı buluyor.
 
Antakya Belediyesi, turizm, otomobil, yöresel zenginlikler gibi onlarca sektörün ülke ve şehir temsilcilerinin yer aldığı “Mainfranken-Würzburg 2013 Fuarı’nda” 120 m2’lik stantta, Tevfik Akar (Künefeci), Mehmet Özçıkmaz (Belen Tava Kebap), Fikret Duman (İpekçi), Şener Oktay (Sabuncu) gibi yöresel temsilciler yer alarak, fuarı ziyaret eden yabancı konuklara ilimizin tanıtımı konusunda büyük rol üstleniyor.
 
Mainfranken-Würzburg 2013 fuarı açılışını yapan Bavyera Eyaleti Meclis Başkanı Barbara Stamm ve Würzberg Belediye Başkanı Georg Rosenthal, Antakya Belediyesi standına konuk oldu. Ziyarette Antakya Belediyesi standına bol zaman ayıran ve özel bir ilgi gösteren Bavyera Eyaleti Meclis Başkanı Barbara Stamm, Würzberg Belediye Başkanı Georg Rosenthal ve yerli turistler, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ile sohbet etti.
 
Başkan Vekili Güven konuk heyete ilimiz hakkında konuklara detaylı bilgiler verdi, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın göndermiş olduğu çeşitli hediyelerin yer aldığı hediye sepeti ve ilimizi tanıtıcı yayınlar ile cd’leri takdim etti. Başkan Vekili Serdar Güven ayrıca, Almanya’nın Würzburg kentinde yaşayan gazeteci-yazar Dr.Latif Çelik’in, fuar öncesi ve sonrasında Antakya Belediyesi heyetine ve standına her konuda yardımda bulunduğunu bundan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
 
Fuarda Antakya Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven, Bavyera Eyaleti Meclis Başkanı Barbara Stamm, Würzberg Belediye Başkanı Georg Rosenthal ve konuklarla anı olarak hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Almanya Bavyera eyaleti Mainfranken-Würzburg şehrindeki fuar 6 Ekim tarihine kadar devam edecek.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet