Skip Navigation Links

Nazım Culha 5 Adayın Kalesine Çıkarma Yaptı..

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, bölgenin yönetimine talip 13 adaydan 5’inin baba ocağı, bir diğer deyişle de kalesine kalabalık bir

Politika   A+a-


NAZIM CULHA 5 ADAYIN KALESİNE ÇIKARMA YAPTI 8... ile 8gunhaber
 
  CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, bölgenin yönetimine talip 13 adaydan 5’inin baba ocağı, bir diğer deyişle de kalesine kalabalık bir ekiple çıkarma yaptı.
 
  Nazım Culha 5 Adayın Kalesine Çıkarma Yaptı..
 
  CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Elektrik Mühendisi Nazım Culha, Cumartesi günü aday adayı enflasyonunun yaşandığı Gözcüler’de ve Pazar günü de Arsuz merkez ile Hacı Ahmetli Köyü’ne çıkarma yaptı.
 
  Kalabalık ekibiyle Gözcüler’e çıkarma yaparak esnaflarla ve halkla bir araya gelen Nazım Culha, Arsuz’a aday 13 kişiden 5’inin kalesine çıkarma yaptı.
 
  Esnafların ve halkın büyük ilgi gösterdiği Nazım Culha, Arsuz’un Türkiye’ye örnek gösterilecek yaşanabilir kentler arasında yer alması için çalışacaklarını anlatırken, aynı zamanda merkezden değil yerinden yönetim projesini öne çıkardı.
  Arsuz’un dağınık yerleşim alanları olması ve sil baştan planlanacak olması nedeniyle ciddi bir birikim gerektirdiğine dikkat çeken Nazım Culha, yatırmaların bölgeye çekilmesi bir yana, yatırımların altyapısının da hazır olması gerektiğine vurgu yaptı.
 
  Arsuz’u bir cazibe merkezi haline getirirken, aynı zamanda turizmin temeline oluşturan unsurların da düzenlenmesi gerektiğini belirten Culha, esnafların sorunlarını dinlerken de oldukça dikkatliydi.
 
  Turizm ve tarımın öncelikli projeler arasında yer aldığını Gözcüler, Arsuz merkez ve Hacı Ahmetli Köylerinde dile getiren Nazım Culha, uzun yıllar önce mühendislik mesleğine ilk başladığı dönemlerde hayata geçirilen projelerin altında imzasının bulunmasından dolayı mutluluğunu halkla ve esnaflarla paylaşan Nazım Culha, geçmişten geleceğe Arsuz’un tarihi, kültürü, ekonomisi ve değerlerinin yaşatılacağı bir yönetim anlayışını yerleştireceklerine vurgu yaptı.
  Arsuz merkez gezisinde kalabalık bir taraftar topluluğuyla esnafları gezen Nazım Culha, Arsuz’un yerlisi esnaflarla fikir alış verişinde bulunurken, deniz kirliliği ve plajların yetersizliği sorunu iletilen şikayetlerde öne çıktı.
 
  Nazım Culha’ya eşlik eden kalabalık ekip arasında Karaağaç, Nardüzü, Madenli, Akçalı, Üçgüllük, Gözcüler, Arsuz ve diğer köylerden bir çok önemli ismin yer alması vatandaşları etkileyen önemli unsurlardan bir tanesi olarak dikkat çekti.
 

 
 
Nazım Culha 5 Adayın Kalesine Çıkarma Yaptı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet