Skip Navigation Links

Başkan Savaş,İtfaiye Teşkilatı'nı kutladı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,'Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası' dolayısıyla tüm itfaiye teşkilatının haftalarını kutladı.

Gündem   A+a-

 
  BAŞKAN SAVAŞ, İTFAİYE TEŞKİLATINI KUTLADI
 
   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, 25 Eylül-01 Ekim 'Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm itfaiye teşkilatının haftalarını kutladı.
 
   İtfaiye teşkilatının yangınlara müdahale ile vatandaşın can ve mal güvenliği konusunda her zaman büyük bir özveri içinde çalıştığını ifade eden Başkan Savaş, " Antakya Belediyesi bünyesinde kurulan itfaiye teşkilatı, kurulduğu günden bu yana vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Yangınların yanı sıra doğal afetlere ve kazalara daha hızlı müdahale edecek şekilde modern araç ve gereçlerle donatarak güçlendirdiğimiz itfaiye teşkilatımızın, düzenlenen eğitim seminerleri ile personelin teknik becerileri artırılmaktadır. Özverili bir şekilde çalışarak görevlerini yerine getiren itfaiye ekiplerimize, üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 
   İtfaiye personelinin 24 saat halkın emrinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; "Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan tüm İtfaiye Personelimin "İtfaiye Haftası"nı kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet