Skip Navigation Links

İki Çınar Bir Arada

Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit Payas ilçesinde yeni kurulan kurumlar nedeniyle ilçe daire müdürlükleri arasında ki devir teslim çalışmaları hakkınd

Gündem   A+a-

 
  İki Çınar Bir Arada, Payas – Dörtyol.
 
  Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit Payas ilçesinde yeni kurulan kurumlar nedeniyle ilçe daire müdürlükleri arasında ki devir teslim çalışmaları hakkında Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’ebilgi vererek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
  Ayrıca Kaymakam Özyiğit Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e “Payas’ı Dörtyol’dan ayırarak bizim kalbimizi aldınız” demesi üzerine Kaymakam Demiröz; Dörtyol’un kalbini almak bizi mutlu etti çünkü Dörtyol’un kalbini kazanmak bizim her şeyi kazanmamız anlamına geliyor. Dörtyol bir çınardır biz bu çınarın dalıyız ama o çınarın dalı İlçe olmakla tekrar toprağa değmiştir, aslına rücu etmiştir. Tekrar çınar olma sevdası ile süratle yeşerecektir. Diyerek Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.
 
  Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Payas İlçe teşkilatının beklenmedik bir hızla kurulmasını gerçekleştirdiği için Kaymakam İrfan Demiröz’ü tebrik ederek teşekkürlerini özellikle belirtti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet