Skip Navigation Links

Öğrencilerin Bayram Sevinci!

Simya MEF Dershaneleri tarafından bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen 'Simya MEF Dershaneleri 23 Nisan Şenlikleri' İskenderun sahilinde gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
Öğrencilerin Bayram Sevinci! 
 

Simya MEF Dershaneleri tarafından bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen “Simya MEF Dershaneleri 23 Nisan Şenlikleri” İskenderun sahilinde gerçekleştirildi.
Amfi tiyatro yanında bulunan çim alanda gerçekleştirilen şenlikte çekilişle hediyeler verildi ve İskenderun’da kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Grup Çığlık sahne aldı.
 
“10 Yıldır Başarıyoruz”
 
Her yıl geleneksel hale getirilerek düzenlenen 23 Nisan şenlikleri bu sene daha kapsamlı hale getirildi. İskenderun sahilinde gerçekleştirilen ve 23 Nisan’ın tatil olmasını fırsat bilen velilerin de akın ettiği şenlikte 3 saat boyunca öğrenciler eğlenme fırsatı buldu. Şenliğin açılış konuşmasını Simya MEF Dershaneleri İlkjöğretim Şube Müdürü Şükriye Hayret gerçekleştirdi. Hayret, “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 92.yılını kutluyoruz. Böyle bir günde velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sevgili Öğrencilerimiz yıl boyunca çalıştınız. Soru çözdünüz ve bunun sonucunda Sertifikalar kazandınız. Bugün önce eğleneceğiz sonra hep birlikte çekilişimizi yapacağız. Dershanemiz 10.Yılında başarılara imza atmaya devam etmekte, çalışmalarımızın karşılığını siz çocuklarımızın başarılarıyla alıyor ve mutlu oluyoruz.
Son dört yıldır Türkiye birinciliklerimiz ve derecelerimiz artmıştır. Bunda özveri ile çalışan sevgili öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda bize desteklerini esirgemeyen siz velilerimizi kutluyoruz. İnanıyoruz ki Simya MEF çatısı altında güzel başarılara hep birlikte imza atacağız. Yolunuz açık, şansınız bol olsun. Hepinize başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.  
 
Bir Öğrenciye Bisiklet Hediye Edildi!
Konuşmaların ardından gün içerisinde çekilişle hediye verilecek öğrencilerin ilk hediyesi için Simya MEF Dershaneleri Genel Müdürü Yılmaz Tunç çekiliş yaptı. Grup Çığlık’ın sahne aldığı ve birbirinden güzel parçaları seslendirdiği şenliğin finalinde ise çekilişle bir öğrenciye bisiklet hediye edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet