Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emin Adımlarla Adaylığa Doğru..

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, kadın kimliğiyle değil bölgeye hizmete talip bir siyasetçi olarak görülmek isteğine vurgu yapıyor.

Politika   A+a-

 
 
  CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, kadın kimliğiyle değil bölgeye hizmete talip bir siyasetçi olarak görülmek isteğine vurgu yapıyor. Pozitif ayrımcılığı reddeden Yıldız Bor, kadınların hayatın her anında büyük işler başarabildiğini, işdnyası ve siyasette başarıları Dünya çapında bilinen kadınlarla ispat ettiklerine dikkat çekiyor.
 
  Emin Adımlarla Adaylığa Doğru..
 
  Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören Yıldız Bor, Gözcüler Belediyesi’ndeki çalışmaları ve CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanlığı döneminden edindiği tecrübe ve o dönemde gerçekleştirdiği projelerin meyvelerini topluyor.
  Dik duruşu ve bir kadın, bir anne hassasiyetiyle bölge sorunlarının çözüm yollarını vatandaşlara anlatan Bor, gençlerin üniversite eğitimlerinin ardından Arsuz’dan uzaklaşmamaları için bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.
 
  Aynı zamanda uzun yıllar belediyecilik ve siyasetle birlikte işdünyasında da başarısını ispatlamış bir isim olan Yıldız Bor, Dünya’nın onlarca ülkesinde beğendiği projeleri Arsuz’da uygulamak isteğini ifade ederken, “Arsuz ve Arsuzlular her şeyin en iyisini hak ediyor. Arsuz’u tüm köy ve mahalleleriyle değerlendirmek, en uç noktadan merkeze kadar her noktasının en iyi şekilde planlandığı bir yönetim anlayışı için çalışmalarımı sürdürüyorum. Onlarca ülke gezdim, bu ülkelerde o kadar güzel projeler var ki, bunları Arsuz’da uygulamamak için hiçbir neden yok.
 
  Gençlerimiz üniversite öğrenimlerini tamamladıktan sonra Arsuz’dan uzaklaşıyorlar. Halbu ki, onlar bizim değerlerimiz. Üniversite tahsillerini tamamladıktan sonra gitmeleri, buralardan uzaklaşmaları bizler için büyük kayıp. Yetişmiş bireylerin fikirlerine, projelerine ihtiyacımız var. Gençlerimizi Arsuz’a kazandırmak için 365 gün sosyal yaşamın olduğu bir kent hayalimi her fırsatta ifade ediyorum.” Dedi
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mert 30 Eylül 2013 Pazartesi
CHP ADAY ADAYI DİYORSUNUZ..OYSA NECATİ YILDIZ BÜTÜN REKLAMLARINDA CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAZIYOR..BİLMEDİĞİMİZ BİŞEY Mİ VAR...GERÇEKTEN ADAY NECATİ BEY Mİ...
son gelişmeler
öne çıkanlar