Skip Navigation Links

Tüm Kurumlar Tek Kampüste Olmalı!

Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, ana yol üzerinde tüm kurumların içinde bulunduğu bir kampüs yapılmasının Arsuz’un geleceği için çok önemli

Politika   A+a-

 
  Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, ana yol üzerinde tüm kurumların içinde bulunduğu bir kampüs yapılmasının Arsuz’un geleceği için çok önemli olduğunu söyledi.
 
  Tüm Kurumlar Tek Kampüste Olmalı!
 
  Arsuz’un ilçe olması ile birlikte kurulacak kamu kurumları için önemli ve anlamlı bir öneri getiren Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Arsuz’un her geçen gün geliştiğini ve ilçe olmasının da ihtiyaçları ve sıkıntıları beraberinde getirdiğini söyledi.
 
  Kamu kurumlarına yapılacak yer tahsisi gibi çok önemli ihtiyaçlara yönelik düşüncelerini dile getiren Başkan Güler, İskenderun ile Kale arasında orta noktaya denk gelecek ana yol üzerinde büyük araziler bulunduğunu ve yapılacak parselasyan sayesinde de arazi sahiplerinin mutlu edilerek kampus yerinin sağlanabileceğine dikkat çekti .
  Bazı arazilerin parselasyonlarının yapılarak Emniyet Müdürlüğü’nden Nüfus Müdürlüğü’ne Vergi Dairelerinden, tapuya kadar birçok kamu kurumunun aynı yerde olmasının vatandaşlarımıza kolaylık açısından önemli olduğunun altını çizerek, “Kurumların anayol üstünde olması oldukça büyük önem arz ediyor. Halkımızın işlerini daha kolay bir şekilde yapması için kurumlarımızın hepsinin bir arada olması gerekir. Aksi taktirde, birinin Gökmeydan’da diğerinin Madenli’de olması yanlış olur.
 
  Vatandaşlarımız kamu kurumlarındaki işlerini daha sağlıklı bir şekilde yapması ve zaman açısından da bu çok önemli.. Yoksa Arsuz’un geleceğini yok ederiz” diye konuştu.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet