Skip Navigation Links

Kaymakam Baysal Arsuz Umudunu Anlattı..

Arsuz’a yeni atanan Kaymakam Fatih Baysal, ayağının tozuyla çalışmalarına başladı.

Gündem   A+a-


ARSUZ KAYMAKAMI BAYSAL NECMETTİN GÜLERİ ZİYARET... ile 8gunhaber
 
  Arsuz’a yeni atanan Kaymakam Fatih Baysal, ayağının tozuyla çalışmalarına başladı. Kaymakam    Baysal,   G özcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler’in konuğu oldu.
 
  Kaymakam Baysal Arsuz Umudunu Anlattı..
 
  Arsuz’un çiçeği burnunda yeni kaymakamı Fatih Baysal, göreve gelir gelmez kolları sıvadı. Daha yaşanılır, bir Arsuz için harekete geçen Kaymakam Baysal, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler’i makamında ziyaret etti.
 
  Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’a ziyaretinde Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ümit Kuzucuoğlu de eşlik etti.
 
  Büyükşehir yasa tasarısıyla ilçe statüsüne kavuşan Arsuz’un başta turizm olmak üzere tarımıyla ve doğasıyla gelişime her zaman açık bir yer olduğunu vurgulayan Kaymakam Baysal, Türkiye’nin en güzel yerleşim yerlerinden biri olan bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek ve turizmde hak ettiği konuma getirmek için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi. Bu kriterlerin ancak, dayanışma ruhu içinde gerçekleşeceğinin altını çizen Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, “İlçemiz, her yönden elverişli.. Doğa ile denizin bütünleştiği muhteşem bir yerleşim merkezi.. Bunun yanında tarım için elverişli topraklar da var. İnşallah belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla el ele verip Arsuzumuzu Türkiye’nin parlayan yıldızı halin getireceğiz” diye konuştu. Yeni Hükümet Konağı yeri için de hassasiyetle çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Baysal, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ile de sürekli istişare halinde olduklarını, en kısa zamanda Hükümet Konağı’nın da inşa edileceğini kaydetti.
  Ziyaretin kendisini onurlandırdığını belirten Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler de konuşmasının başında Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’a görevinin hayırlı olmasını diledi. Arsuz’un cennetten bir köşe olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Sayın Kaymakamımız da genç, enerji dolu dinamik bir yapıya sahip.. Kendisiyle birlikte Arsuz’u daha da geliştirip elimizdeki potansiyelden halkımızın daha çok faydalanması için çaba sarf edeceğiz” dedi.
Başkan Güler, Kaymakam Baysal’a üstün başarı dileklerini iletti.
 
 

Kaymakam Baysal Arsuz Umudunu Anlattı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet