Skip Navigation Links

Green Park’ta Sıra Gecesi Coşkusu..

Gözcüler Beldesi’nin nezih mekanlarından Green Park, sosyal yaşamın hareketliliğini yitirmeye başladığı son günlerde, düzenlediği Urfa Sıra Gecesi pro

Gündem   A+a-


ARSUZ GREEN PARK'TA SIRA GECESİ COŞKUSU 8... ile 8gunhaber

 

 Green Park’ta Sıra Gecesi Coşkusu..

 
 Arsuz, Urfa Sıra Gecesi ile coştu.. Gözcüler Beldesi’nin nezih mekanlarından Green Park, sosyal yaşamın hareketliliğini yitirmeye başladığı son günlerde, düzenlediği Urfa Sıra Gecesi programıyla büyük takdir topladı.

 

 Gözcüler Belediye Başkanı ve Arsuz İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler, Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horoz gibi isimlerin de katıldığı Urfa Sıra Gecesi, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

 Türkülerin lezzetiyle davetlilerin huzurunda yoğurulan çiğ köftenin lezzeti birleşince eğlenmenin tadını çıkaran davetliler, sahneye eşiyle birlikte çıkan Necmettin Güler’in üzerine para saçtılar.

 

 

 

 

 

 Davul eşliğinde sahnede eşiyle birlikte çiftetelliye kalkan Necmettin Güler ve Mehmet Horoz’un üzerine para yağdıran sevenleri, adaylık yarışında Güler’e destek mesajı verir gibiydiler.

 

 Bir süre çiftetelli oynadıktan sonra yerine oturan Necmettin Güler’e özel davet, Urfa Sıra Gecesi ekibinden geldi.

 

 Belediye Başkanı Güler’in üzerine para saçılmasından bihayli memnun olan saz ekibi, mümkün mertebe sahnede kalması için de davulla eşlik ederek çaba sarfettiler.

 

 Sıra yoğurulan çiğ köftenin masaları gezdirilmesine gelince ise , hatıra fotoğrafı çektirenlerin oluşturduğu tablo oldukça güzeldi.

 

 Gren Park İndirim Sosyal Tesisleri İşletmecisi Züher Ekenel, sadece Yaz aylarında değil, dört mevsim 365 gün sosyal yaşamın olduğu bir Arsuz için etkinliklerini sürdüreceklerini söyledi. Gözcüler’e kazandırılan tesisle birlikte, sosyal sorumluluklarının ve sırtlarındaki yükün farkında olduklarını belirten Ekenel, bölge insanının beklenti ve intiyaçlarını gözetmek durumunda olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 
Green Park’ta Sıra Gecesi Coşkusu.. foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Green Park’ta Sıra Gecesi Coşkusu.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet