Skip Navigation Links

Diş Hekimliği Fakültesi İlk Öğrencilerini Aldı

Bu yıl ilk öğrencilerini alan Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenciler için hoş geldiniz programı düzenlendi.

Eğitim   A+a-

 
  Bu yıl ilk öğrencilerini alan Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenciler için hoş geldiniz programı düzenlendi. Programa Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Özcan, öğretim elamanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
  Rektör Güder programda yaptığı konuşmada Diş Hekimliği Fakültesi’nin öğrenci almaya başlamasından dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Bu yıl ilk kez akademik hayatına başlayan Diş Hekimliği Fakültesi’ni seçen öğrencilerin arasında olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyduğunu ifade eden Rektör Güder öğrencilere, “ Üniversitemizin güzelliklerini görerek ve yaşayarak öğreneceksiniz” dedi. Konuşmasında üniversiteyle ilgili istatistiki bilgiler de veren Güder, öğrencilerin kısa bir süre sonra modern yöntemlerle eğitim-öğretim hizmeti veren Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenim göreceklerinin müjdesini verdi. Güder öğrencilere, kuruluş itibariyle en güçlü Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi’nin ilk öğrencileri için kokteyl düzenlendi ve öğrencilere Rektör Güder tarafından hediye çantası verildi.
  Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dalkız ise Diş Hekimliği Fakültesi’nin ilk defa öğrenci aldığını ifade ederken duygulu anlar yaşadı. İlk olmanın başka hiçbir şeye benzemediğini belirten Dalkız, fakültelerini sağlam bir temele oturttuklarını ve öğrencilere kaliteli bir meslek bilgisi vererek ülkeye en iyi şekilde hizmet edeceklerini kaydetti.
 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet