Skip Navigation Links

Günün ilk siftahı başkan Savaş'tan

Başkan Savaş, Her Hafta Perşembe Günü Kurulan Kadın El Emeği Pazarı’nı Gezdi, Alışveriş Yaptı

Yaşam   A+a-

 
  Başkan Savaş, Her Hafta Perşembe Günü Kurulan Kadın El Emeği Pazarı’nı Gezdi, Alışveriş Yaptı
 
  GÜNÜN İLK SİFTAHI BAŞKAN SAVAŞ’TAN
 
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi’nde her hafta Perşembe günü ev hanımları tarafından satışa sunulan gıda, giyim, el işi v.b yöresel ürünlerin bulunduğu pazarı dolaştı ve hanımların ürettiği ürünlerden satın alarak günün ilk siftahını kendisi yaptırmış oldu.
 
  Geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Stadyum yanı Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi, Salı ve Cumartesi olmak üzere haftanın iki günü pazarcı esnafınca kurulan tezgâhlara ev sahipliği yaparken, haftanın bir günü de (Perşembe) ev hanımlarının açtığı yöresel ürünler standlarına ev sahipliği yapıyor.
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş Perşembe günü Antakya Belediyesi semt pazarı kompleksine giderek ev hanımlarının açtığı standlara ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Savaş’ın yanı sıra Kanatlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Oğuz Kandemir, mahalle sakinleri ve alışverişe gelen vatandaşlar yer aldı.
 
  Bütün standları tek tek dolaşan ve hanımlara hayırlı işler, bol kazançlar dileyen Belediye Başkanı Savaş, “ Hanımlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirmeleri, sergilemeleri, satışa sunarak ev ekonomisine ek gelir sağlamaları amacıyla Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi’nde Perşembe günlerini hanımlara tahsis ettik. Bu modern mekânda üretimini yaptıkları el emeği göz nuru her türlü ürünlerini rahatlıkla satış yaparak ev ekonomisine belli bir oranda katkı sağlama imkânına sahip oluyorlar” dedi. Bu amaçla hanımlara hayırlı işler ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Savaş, tüm satış reyonlarını tek tek dolaşarak hanımların yapmış olduğu ürünlerden satın aldı. Hemşehrilerine de seslenmeyi unutmayan Başkan Savaş, “Tüm hemşehrilerimizi birbirinden güzel gıda, giyim, takı, el işi v.b ürünlerin satışı yapılan Kadın El Emeği Pazarı’nı gezmeye ve alışveriş yapmaya davet ediyorum.” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet