Skip Navigation Links

AK Parti İl Kadın Kolları HESOB'u ziyaret etti

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev SEÇMEN ve Yönetim kurulu üyeleri Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ü makamında

Ekonomi   A+a-

 
  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev SEÇMEN ve Yönetim kurulu Üyeleri AHİLİK HAFTASI nedeniyle Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ ü Makamında ziyaret etti.
 
  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev SEÇMEN Ahilik Haftası nedeniyle Bir toplumda birlik ve dayanışmayı sağlayan en önemli etken, ortak değerlerin korunmasıdır. Milli kimliğimizi oluşturan değerlerden biri olan Ahilik geleneği de, günümüzde Esnaf ve Sanatkârlarımızın her yönüyle, geçmişten geleceğe ışık tutmaya devam edecektir. Bizleri bir arada tutan yapı taşlarından biri olan Ahilik geleneğini yaşatan başta şahsınız HESOB Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ ile Tüm Esnaf ve Sanatkârlarımızın Ahilik Haftası'nı ( Esnaf Bayramı) kutluyorum" dedi.
 
  Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev SEÇMEN ve Yönetim kurulu Üyelerinin Ahilik Haftası nedeniyle bu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Esnaf ve Sanatkarlar adına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet