Skip Navigation Links

90’lık Nine Gelişim’de 15’lik Oldu..

Aslında haberin başlığına konu olan 90’lık ninenin 15’lik olduğu sözü, Osmaniye’li 90 yaşındaki Cemile Mollaalioğlu’nun eşi Hacı Mollaalioğlu’na ait.

Gündem   A+a-


90'LIK CEMİLE NİNE ÖZEL İSKENDEUN GELİŞİM... ile 8gunhaber

 

 90’lık Nine Gelişim’de 15’lik Oldu..

 
 Aslında haberin başlığına konu olan 90’lık ninenin 15’lik olduğu sözü, Osmaniye’li 90 yaşındaki Cemile Mollaalioğlu’nun eşi Hacı Mollaalioğlu’na ait..

 

 Cemile ninenin zorlu bir cerrahi operasyon sonrası üç damar, bir kalp kapakçığı değişti ve aynı zamanda kalp pili takıldı. Gençleşmesine ilişkin söylenen sözlerin aslında abartıdan uzak olması ise 70 yıllık hayat arkadaşı Hacı dedenin hislerinin bir yansımasıydı.

 

 Gazetecilerin çekim yaptığı anlarda ise 90’lık nine Cemile Mollaalioğlu’nun mutlulukla dolu yüz ifadesi, eşi Hacı dedenin kendisiyle hiç fotoğraf çektirmediği serzenişinin sonunda şen kahkahalara yerini bıraktı. Serzenişi duyan gazeteciler ise Cemile nine ile Hacı dedenin fotoğraflarını bol bol çekerek neşeli ortama katkı sundular.

 

 90 yaşında kalbindeki sorunlarla hayatı kabusa dönen ve başka hastanelerde doktorların hiç umut vermediği günlerden sonra, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Koroner Bypass’la 3 damarı ve aort kapağı değiştirilirken, aynı zamanda kalp pili takılan Cemile Mollaalioğlu, risklerle dolu ameliyata girerken Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Doçent Doktor Adnan Celkan’la, Uzman Doktor Kıvanç Bayatlı’ya güvendi ve güveni de başarılı geçen cerrahi operasyon sonucunda boşa çıkmadı.

 

 Her geçen gün sağlık durumu iyiye giden Cemile nine, hayata dönüşü eşi Hacı dedenin değimiyle “15’lik oldu maşallah” şeklinde yaşadı.

 

 Kalbi yenilendi, sağlık sorunlarını atlattı, gülen yüzünde daha önce hissettiği acı hissini de unuttu.

 

 7 çocuk ve 14 torun sahibi Cemile Nine, kameralara durumunu anlatırken, sorunlarla dolu hayatında yeni bir dönemin başlamasına vesile olan doktorları Doçent Doktor Adnan Celkan ve Uzman Doktor Kıvanç Bayatlı’ya teşekkür ediyor.

 

 Hacı dedenin ağzından dökülen sözleri ise; 70 küsür yıllık hayat arkadaşı Cemile ninenin hayata dönmesine vesile olan Celkan ve Bayatlı’ya minnet duygularından başka bir şey değildi..

 

 Hacı dedenin esprisi ise herkesi gülmekten kırdı geçirdi: “hanımla yeniden evleneceğim. 90’lık kadın 15’lik oldu. Bundan sonra hayatının geri kalanını daha rahat ve sağlık bir şekilde geçirecek. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne ve tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 Cerrahi operasyonu gerçekleştiren ekibin başı Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doçent Doktor Adnan Celkan, başarılı geçen operasyon sonrası Cemile Mollaalioğlu’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ileriki günlerde tek başına yürüyerek günlük yaşamına sorunsuz devam edebileceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
90’lık Nine Gelişim’de 15’lik Oldu.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet