Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bakan Ergin Yenilmesi Daha Kolay Bir Aday!!!

Dudu yaptığı açıklamada Samandağı’ın CHP’nin her zaman kalesi olduğunun altını çizerek şöyle konuştu.

Gündem   A+a-


MEVLÜT DUDU BAKAN ERGİN YENİLMESİ KOLAY ADAY 8... ile 8gunhaber

 

 
 CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretini değerlendirerek Samandağ’ın CHP’nin kalesi olduğuna vurgu yaptı ve gazetecilerin sorusu üzerine de Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in AK Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ihtimali üzerine oldukça iddalı bir yorum yaptı:

 

Bakan Ergin Yenilmesi Daha Kolay Bir Aday!!!

 

 Dudu yaptığı açıklamada Samandağı’ın CHP’nin her zaman kalesi olduğunun altını çizerek şöyle konuştu. ” Samandağ her zaman demokrasinin ve CHP’nin kalesi olmuştur. Geçen seçimlerde ÖDP’nin kazanması burada CHP’nin kalesi olduğu gerçeğini değiştirmez. Geçmişte yapılan bir takım hatalardan dolayı CHP Samandağ’ı kaybetmişti. Ancak bu dönemde ne Samandağ’da ne de Hatay’ın genelinde hata yapma lüksümüz yoktur. Bu manada büyük şehir seçimlerinde Samandağ ile birlikte partimizin eli daha da güçlenmiştir, bu birliğin bütünlüğün sağlanması çok önemliydi oylarımızın tavan yapacağına inanıyorum” dedi.

 

 Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Hatay büyük şehir belediyesine aday olması ihtimalini gazetecilerin soru üzerine değerlendiren CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu ” Bakan Ergin’in adaylığı elbette AK Parti içerisinde şekillenecektir ama şunu çok net söyleyebilirim. Sadullah Ergin’in büyük şehir belediye başkanlığına aday olması bizim elimizi güçlendirecek ve yenilmesi daha kolay bir aday karşımıza çıkmış olacaktır” dedi.

 

 

 

 

 
Bakan Ergin Yenilmesi Daha Kolay Bir Aday!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş