Skip Navigation Links

Başkan Savaş:Gün dayanışma günüdür!..

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız olarak devam ediyor.

Yaşam   A+a-

 
  Antakya Belediye Başkanı Savaş, Birlik Beraberlik Toplantılarını Aralıksız Olarak Sürdürüyor
 
  BAŞKAN SAVAŞ: “GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR”
 
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız olarak devam ediyor.
 
  Başkan Savaş bu kapsamda, geçtiğimiz hafta sonu Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa Beldesi, Yolağzı, Mayadalı, Tokdemir, Avuttepe ve Tokaçlı Köylerine ziyaret gerçekleştirdi.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilk olarak Yolağzı köyü sakinlerinin konuğu oldu.
 
  Yolağzı Köyü Muhtarı Bülent Nalbant’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Türkiye Beyazay Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Tazeoğlu, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Halil Kadife, Oymaklı Köyü Muhtarı Nazif Yıldız ve Yolağzı köyü sakinleri yer aldı.
  Yolağzı Köyü Muhtarı Bülent Nalbant, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, köy sakinleri ile yaptığı sohbette birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
 
  Başkan Savaş, Yolağzı köyü ziyareti sonrasında Hacıpaşa Beldesi’ne geçti. Hacıpaşa Beldesi Hürriyet Mahallesi Muhtarı Halit İpek’in ev sahipliğinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, günün dayanışma günü olduğunu ifade etti. Bu arada Başkan Savaş, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Halit İpek’e Tablo ve kitap hediye etti.
  Başkan Savaş, Hacıpaşa Beldesi ziyareti sonrasında Mayadalı köyüne hareket etti. Mayadalı Köyü Muhtarı Mustafa Bozoğlan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sonrasında Başkan Savaş, Tokdemir Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Tokdemir Köyü azası Ahmet Berber, yapılan ziyaretten dolayı Başkan Savaş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Mayadalı Köyü sakinleri ile fikir alış verişinde bulunan Başkan Savaş, Hatay üzerinde oynanmak istenen oyunlar olduğunu ifade ederek, “Bu oyunların figüranları olmayalım” dedi.
 
  Tokdemir Köyü ziyareti sonrasında Avuttepe ve Tokaçlı Köy sakinleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, Avuttepe Köyü Muhtarı Fatin Özdil ve Tokaçlı Köyü Muhtarı Mihail Kar ve köy sakinlerinin misafiri oldu. Avuttepe Köyü Muhtarı Fatin Özdil ve Tokaçlı Köyü Muhtarı Mihail Kar, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ziyarette Başkan Savaş, Tokaçlı Köyü Muhtarı Mihail Kar’a tablo ve kitap hediye etti.
 
  Başkan Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, günümüzün; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en fazla ihtiyaç duyulduğu gün olduğunu belirterek, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın kıymetini bilelim” dedi.
Başkan Savaş tüm bu ziyaretlerin sonunda konuk olduğu köylerde muhtarlar ve köy sakinler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet