Skip Navigation Links

Boks Antakya Temsilciliği emin ellerde...

Boks Federasyonu Antakya Temsilcilik görevine Sporcu kişiliği ile tanınan Gazeteci Mehmet Hüseyin ZORKUN getirildi.

Spor   A+a-

 
  Boks Federasyonu Antakya Temsilcilik görevine Sporcu kişiliği ile tanınan Gazeteci Mehmet Hüseyin ZORKUN getirildi.
 
  Geçtiğimiz günlerde Boks Federasyonu Hatay İl Temsilciliği görevine atanan yılların başarılı boksörü Nuri Erdener, Hatay genelinde teşkilatlanma çalışmalarına başladı.
 
  Teşkilatlanma çalışmalarına hızlı başlayan Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, Boks Federasyonu Antakya Temsilcilik görevini Sporcu kişiliği ile tanınan Gazeteci Mehmet Hüseyin ZORKUN’a teslim etti.
 
  Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener yaptığı açıklamada, boks branşını Hatay’da yeniden canlandıracaklarını ve eski görkemli günlerine taşıyacaklarını ifade ederek, “Şehrimizde hızla teşkilatlanıyoruz. Sporcularımız, antrenörlerimiz ve hakemlerimizle bir bütün halinde boks sporunun gelişmesi için çaba harcayacağız. Şimdi ilçelerimizde teşkilatlanmaya başladık. Bu anlamda Antakya Merkez ilçemizi güvenilir ellere teslim ediyoruz. Uzun yıllar taekwondo sporuyla uğraşan ve çeşitli branşlarda bölge ve milli hakemi olan Gazeteci dostumuz Hüseyin Zorkun’u Antakya Temsilcimiz olarak görevlendirdik. Sporun içinden gelen ve çeşitli branşlarda aktif ve başarılı çalışmaları olan Hüseyin Zorkun’un bizimle birlikte başarılı olacağına inanıyorum. Zorkun’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 
 
  Boks Federasyonu Antakya Temsilcilik görevini üstlenen Gazeteci M.Hüseyin ZORKUN, bu göreve layık görülmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Boks il temsilcisi Nuri Erdener’in geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni dönemde de başarılı olacağına ve boks branşını eski günlerde olduğu gibi Hatay’da hak ettiği yere taşıyacağına inanıyorum. Ben de sporu seven bir spor adamı olarak Antakya Temsilcilik görevini memnuniyetle kabul ediyorum ve boks branşının Hatay’da yeniden canlanması için başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Erdener ve Zorkun el sıkışarak, Temsilcilik görevini resmileştirdiler…

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet