Skip Navigation Links

Türkiye’de Açıkladığım İlk Belediye Başkan Adayım Yolcu’dur...

emokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, CHP’den istifa ederek Demokratik Sol Parti (DSP)’ye geçen Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun Ar

Gündem   A+a-


MASUM TÜRKER İSKENDERUN'DA HALKLA BULUŞTU 8... ile 8gunhaber

 

 DSP Genel Başkanı Masum Türker:

 Türkiye’de Açıkladığım İlk Belediye Başkan Adayım Yolcu’dur...

 

 Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, CHP’den istifa ederek Demokratik Sol Parti (DSP)’ye geçen Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun Arsuz Belediye Başkan adaylığını ilan etti.

 

 Türkiye’de açıkladığı ilk belediye başkan adayının Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet yolcu olduğunu belirten Masum Türker, üyelik kayıt formunu imzaladıktan sonra da Başkan Adayı Yolcu’ya DSP rozetini taktı.

 

 Geçmiş yıllarda İskenderun İlçe Başkanlığı ve Parti Meclis Üyeliği yapmış Ali Bıkmaz’ın yine partinin başında olmasından dolayı da teşekkür eden Genel Başkan Masum Türker, halkın gönlünde bir DSP sevgisini her zaman gördüklerini söyledi.

 

 Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarıyla AK Parti Hükümeti ve parlamentoda grubu bulunan muhalefet partilerini eleştiren Masum Türker, hükümetin Suriye politikasının mezhep eksenli olmasını ağır bir üslupla değerlendirdi.

 

 CHP’nin Tunceli ilinin adının Dersim olarak değiştirilmesi konusunda verdiği önergeyi, “Atatürk’le hesaplaşmanın önünü açan” bir girişim olarak değerlendiren Masum Türker, DSP’nin Irak’a müdahelesine izin vermemesi sonrası AK Parti hükümetinin sivil darbeyle iktidara geldiğini iddia etti.

 

 Başbakan Erdoğan’a “Hodri meydan” diyen Masum Türker, Irak’a ABD müdahelesine izin vermeyen merhum Ecevit’in liderliğindeki DSP’nin sivil darbeyle nasıl iktidardan uzaklaştırıldığının TBMM’nde araştırılması için heyet kurulması gerektiğini söyledi.

 

 Masum Türker, parti binasında yapılan törenin ardından da, seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi ev Mehmet Yolcu’nun Arsuz Belediye Başkan Adaylığını bir kez de halkın uhuzurunda ilan etti.

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye’de  Açıkladığım İlk Belediye Başkan Adayım Yolcu’dur... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet