Skip Navigation Links

'İsdemir Emekçileri Oyalanıyor'

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, 'İsdemir Emekçileri Oyalanıyor'

Gündem   A+a-

 
CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, “İsdemir Emekçileri Oyalanıyor”
CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt dudu yazılı bir açıklama yaparak, İsdemir emekçilerini yüzde 11 hisse sorununu eleştirdi. Yaptığı açıklamada bu sorunun çözümünü AKP destekçisi kadroların elinde olduğunu belirten Milletvekili Dudu, “İnsanları oyalayan ve haklarını almasını engelleyen zihniyet AKP zihniyetidir. Bu zihniyetin temsilcisi konumunda olanlar olumlu olmadıkça çözüm çok zor.” Dedi.
CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
“İsdemir emekçilerinin alınterlerinin karşılığı olan yüzde 11’lik hisse konusunda 10 yıldır tek bir adım dahi atmayan AKP iktidarının politikalarına şimdi de yeni oyalama taktikleri eklendi. Son birkaç aydır AKP’li bölge Milletvekillerinden bazılarının boş vaatlerini yakından takip ediyorum. Çözüm üretmiyorlar, sadece insanları oyalıyorlar.
“Ben de bölgenin bir Milletvekili olarak kendilerine yol göstermek istiyorum. Bu sorunun çözümü AKP uzantılarındadır. İşçilerin alınterlerinin karşılığı olan hisselerin kimler tarafından, hangi yasal tezgahlarla yok edildiği ve yok edilmeye çalışıldığı gayet açıktır. AKP’li vekiller gerçekten çözüm istiyorsa, AKP’nin destekleyicisi ve siyasi kadrolarını oluşturan sendika ağalarına bakmalıdır.”
“Demir Çelik emekçileri artık bu sorunun çözümünde somut adımlar bekliyor. Tipik AKP zihniyetinin bu sorunu çözmesi hiçbir zaman mümkün değildir. Ya insanları oyalamayı bıraksınlar, ya da somut adımlar atsınlar. Özellikle bölgenin vekili olan Sayın Hacı Bayram Türkoğlu’nu bu konuda göreve davet ediyorum.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet