Skip Navigation Links

DTSO,ISO 9001:2008 belgesine kavuştu

DTSO,Dörtyol Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT’in katılımı ile tüm Meclis Üyeleri ile birlikte ISO 9001:2008 belgesine kavuşmuş oldu.

Ekonomi   A+a-

 
  DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI
  ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİNE KAVUŞTU
 
  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası 19.09.2013 tarihinde Meclis Toplantısında Dörtyol Kaymakamı H.Hasan ÖZYİĞİT’in katılımı ile tüm Meclis Üyeleri ile birlikte ISO 9001:2008 belgesine kavuşmuş oldu.
 
  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanına ISO 9001:2008 belgesi ADN Danışmanlık Yönetim Kurulu Baş-kanı Dr. Muzaffer KIRAÇ tarafından verildi.
 
  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Talay bir açıklama yaparak; “Danışmanlık firmasına ve Sayın Kaymakamımıza katılımlarından dolayı Meclis Başkanımız Mehmet Erol ERHAN ve şahsım tarafından plaket verilmiş olup, ayrıca Kaymakamımız odamızda düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Kursu ile SODES Lojistik Ara Eleman Yetiştirme kursunu yerinde incelemişlerdir.
  Sivil Toplum Örgütü olma görevini en iyi şekilde yerine getirmiş olmamızdan dolayı sayın Kaymakamımız Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasını tebrik etmişlerdir. Almış olduğumuz belgenin odamıza ve memleketimize ha-yırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyoruz.” dedi.
Plaket töreni Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir kokteyl düzenlenerek kutlandı.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay)
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet