Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Civelek çalışmaları yerinde inceledi

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Tayfur Sökmen Bulvarındaki kapsamlı asfalt çalışmasını yerinde inceledi

Gündem   A+a-


tayfur sökmen bulvarı asfalt calışması 8.gün haber ile 8gunhaber
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Tayfur Sökmen Bulvarındaki kapsamlı asfalt çalışmasını yerinde inceledi
 
  İskenderun’da kapsamlı asfalt çalışması Tayfur Sökmen Bulvarı’nda aralıksız sürüyor. Şehir merkezindeki Tayfur Sökmen Bulvarı’nda kapsamlı asfalt çalışması akşam saatlerinde de devam etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de asfalt çalışmasını yerinde inceledi.
 
  Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’ndan bilgi alan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, vatandaşlar ve esnafla da sohbet etti.
 
Altyapı çalışmasının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, içmesuyu şebekesi, doğalgaz, elektrik şebekesi, drenaj kanalı yapımının eşgüdüm içerisinde gerçekleştirildiğini, asfalt çalışmasının da aralıksız sürdüğünü söyledi.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Fransızlar döneminden kalan İskenderun’un altyapısının revize edilmesi gerekiyordu. İçmesuyu şebekesi, drenaj kanalları, doğalgaz ve elektrik şebekesinin yeraltına alınması İskenderun’un en büyük sorunuydu. Altyapısı olmayan kentte üst yapı tutmuyor.
 
  Onun için biraz sabır göstermesini istedik sevgili İskenderunlulardan. Yeni içmesuyu şebeke çalışması yüzde 90 civarında bitti. Doğalgaz, drenaj kanalı, elektrik çalışması devam ediyor. Elektrik, içmesuyu şebekesi, doğalgaz, drenaj kanalı biten yerleri asfaltlıyoruz. Şu anda uzun yıllar için altyapı sorunu çözümlenmiş vaziyette” dedi.
 
  Yeni içmesuyu şebekesiyle su motorlarına ihtiyaç duymadan, suyun üst katlara kendi basıncıyla çıkacağını, bunun büyük bir enerji tasarrufu sağlayacağını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Aslantaş barajından üç- dört ay sonra su bağlandığında halkımız gönül rahatlığıyla musluktan içebileceği suya kavuşmuş olacak” diye konuştu.
  Esnafla sohbeti sırasında minik Yiğit Demir’i de seven Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, oyuncak ve kırtasiye paketi hediye etti.
 
  Asfalt çalışması devam ederken, ulaşımın aksamaması için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli tedbirler alındı.
 
İskenderun Belediyesi tarafından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, asfalt yama ve asfalt kaplama çalışması kapsamında Raif Paşa Caddesinde asfalt kaplama çalışması da devam ediyor.
 

Civelek çalışmaları yerinde inceledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
burak 20 Eylül 2013 Cuma
iskenderun körfez sitesi şok market yanı asfalt gerekiyor.
son gelişmeler
öne çıkanlar