Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yurtman'dan gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisinden İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Karayılan Belediye Başkanı Parti binasına gelerek dosyasını ilçe b

Politika   A+a-


MEHMET YURTMAN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI... ile 8gunhaber
 
   Milliyetçi Hareket Partisinden İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan karayılan Belediye Başkanı Parti binasına gelerek dosyasını ilçe başkanına teslim etti.
 
   Yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partiler adaylarını belirmek için çabalarken aday adayları da memlekete hizmet için kendilerinin de bu yarışta var olduğunu açıklıyor. MHP İskenderun İlçe teşkilatına ekibi ve kalabalık vatandaş topluluğuyla gelen Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ilçe binasında aday adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.
 
  Yapılan aday adaylığı açıklamasına Dörtyol ve çevre belde belediye başkanları ve İskenderun Belediye Başkan aday adayı İbrahim Gül ile partililer katıldı.
   Düzenlenen adaylık açıklaması öncesinde söz alan İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri almak için çalışacaklarını belirtirken "Bizim için önemli olan isimler değildir bu isimlerin hepsi birlik içerisinde partinin kazanması için çalışacak" açıklamasını yaptı.Daha sonra ise söz alan belediye başkan aday adayı Yurtman sözlerime müslüman kardeş ülke Suriye'de anlamsız savaşın sona ermesi can kayıplarının bitmesi kardeşliğin tekrar hakim kılınmasına dua ediyorum diyerek başladığı konuşmasına ilimizde ve ilçemizde tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
 
   30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin kazanması için elimden gelen tüm gayreti göstereceğimi buradan herkesin huzurunda ilan ediyorum.
Genel başkanımızın Büyükşehir yasası ile ilgili yaşanan olumsuzluklara karşı sabahlara kadar yaptıkları mücadeleler hafızamızdaki yerini koruyor.
 
   Yapılan bu yasa değişiklikğiyle güzel İskenderun’umuz bölünmüş ve beldemiz Karayılan ise mahalleye dönüştürülmüştür.Bu nedenle yapılacak olan yerel seçimlerde bende MHP de İskenderun Belediye Başkan aday adaylığımı açıklamak için ilçe teşkilatında bulunuyorum.
 
   Bizim için ismin önemi yok biz partimizin uygun göreceği isim için hepimiz birlik içerisinde çalışacağız açıklamasını yaptı. Yapılan konuşmaların ardından ise İbrahim Gül ve Mehmet Yurtman ilçe Başkanı ve Belde Belediye Başkanları güç birliği gösterisinde bulundular.
 
 

Yurtman'dan gövde gösterisi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş