Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Yaylaları Ekonomiye Kazandırılacak!

Osman Tufan, Belen İlçe Örgütü’nde ilçe Başkanı Fevzi Yüksel, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile partililerle bir araya geldi.

Gündem   A+a-


OSMAN TUFAN BELEN ZİYARETİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

 

 

 Belen Yaylaları Ekonomiye Kazandırılacak!

 
 CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, Belen İlçe Örgütü’nde ilçe Başkanı Fevzi Yüksel, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile partililerle bir araya geldi.

 

 CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, parti örgütlerine bu kadar önem veren ve geçmişten bugüne hiçbir sorumluluktan kaçınmayan Osman Tufan’ın, CHP’de önemli bir değer olduğunu belirterek, Hatay Büyükşehir adaylık sürecinde başarılar diledi.

 

 CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan ise çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Belen’in çok önemli bir yayla turizmi merkez i olarak ekonomiye kazandırılması gerektiğini anlattı.

 

 Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Belen’in CHP iktidarı ile buluştuğu anda, Belen için önemli çalışmalar yapmak istediklerini belirten Tufan, aynı zamanda partililerden gelen soruları da yanıtladı.

 

 Belen’in tarihi ve doğal güzelliklerinin değerlendirilmemesine sitem eden bir partiliye yanıt veren Osman Tufan, Hatay Büyükşehir ve Belen’de Türk Bayrağı’nın yanına CHP’nin altı oklu bayrağını diktikten sonra sosyal demokrat anlayışla Belen’in tüm güzelliklerini vatandaşın gelir düzeyini yükseltecek şekilde ekonomiye kazandırmak hedefinde olduklarını söyledi.

 

 “Aday gösterilmediğiniz takdirde bir kenarda oturup izleyecek misiniz, yoksa aday gösterilen arkadaşınızla omuz omuza seçim çalışmalarına destek mi vereceksiniz?” şeklinde gelen bir soruya da anlamlı bir yanıt veren Tufan, milletvekili aday adayı olduğunda önce listeye dördüncü sıradan girdiğini birkaç saat sonra ise listeden çıkarılarak bir başkasının yazıldığı bilgisini verdi ve ekledi; “Kesinlikle küsmedim ve çalışmalarıma hiç ara vermeden devam ettim. Referandumda ve genel seçimlerde gece-gündüz demeden çalışmalarımı sürdürdüm. Bu bilgi yeterince anlaşılır mı? Küsüp kaçanlardan, satanlardan olmadım” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Belen Yaylaları Ekonomiye Kazandırılacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş