Skip Navigation Links

Başkan Savaş Dörtyol Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Dörtyol Muhtarlar Dernek Binasını ziyaret etti.

Gündem   A+a-


  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Dörtyol Muhtarlar Dernek Binasını ziyaret etti.
 
  Kışlalar Mahalle Muhtarı Sabiha Koyuncu, Özerli Mahalle Muhtarı Ökkeş Tata, Ocaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Kaya, Yeşil Mahalle Muhtarı Mustafa Avcı, Sanayi Mahalle Muhtarı Hasan Akuş’un hazır bulunduğu Dörtyol Muhtarlar Derneği Binası ziyaretine, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Antakya Belediyesi Özel Halk Kooperatifi Başkanı Halil Kadife katılım gösterdi.
  Ziyaret sırasında hazır bulunan muhtarlar, Dörtyol Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, muhtarların dernek çatısı altında bir araya gelmesi ile mesleki dayanışmanın daha iyi olacağını ifade etti. Başkan Savaş, muhtarlar ile bir araya gelmekten ve fikir alış verişinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi.
 
  Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, konuk olduğu muhtarların dernek binasında muhtarlara tablo ve kitap hediye etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet