Skip Navigation Links

Toplumsal Barışın Ayak Sesleri Barıştepe’den Yükselecek!

Barıştepe Mahallesi sakinleri AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i ağırladılar.

Gündem   A+a-

 

 Toplumsal Barışın Ayak Sesleri Barıştepe’den Yükselecek!


 Barıştepe Mahallesi sakinleri AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i ağırladılar. Dönmez’i Barıştepe Mahalle Muhtarı Bahattin Keleş ve mahalle halkı sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.

 

 Mahallenin sorun ve sıkıntılarının başlıca ele alındığı toplantıda konuşan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’in ana başlıklarını, AK Partili belediyecilik, İskenderun’a gelecek hizmetler ve Barıştepe mahallesinin sorun ve sıkıntıları oluşturdu.

 

 AK Parti’yi yaklaşan yerel seçimlerde hizmet gelmesi için İskenderun Belediyesi ile tanıştırmaya oldukça kararlı olduklarını ifade eden Dönmez, bunun kendi geleceğimiz ve en önemlisi çocuklarımızın geleceği için çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

 Barıştepe Mahallesi’nin İskenderun’un en önemli mahallelerinden biri olduğunu kaydeden AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Bakın yıllardan beri bu güzel mahallemizin kanal sorunu var. Şimdiye kadar kimse hiçbir eğilim göstermedi. Niye? Çünkü biz İskenderunlular olarak hiç iktidar ile el ele yürüyemedik. Hep bundan dolayı sorun ve sıkıntılarımız çoğaldı. Bakın AK Partili belediyelere, hizmet yolunda birbirleriyle yarışıyorlar. Ama biz Türkiye ekonomisine ilçe olmasına rağmen en büyük pay sıralamasında 10. sıradayız. Hizmet namına hiç bir şey göremiyoruz. İnşallah bu seçimle el birliğiyle geleceğimiz garanti altına almak istiyorsak, İskenderun Belediyesi’ni AK Partili yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

 

 Barıştepe Mahallesi sakinleri de bu seçimde İskenderun’da dalga dalga esen AK Parti’ye kendileri de sonuna kadar destek vereceklerini ifade ettiler. Konuşmanın ardında topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

 

 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet