Skip Navigation Links

Bu Acının Tarifi Yok !

Biricik Evladının Cenaze Namazı’nı Kıldırmak İstedi..

Gündem   A+a-


KAMİL DOĞRU CENAZE TÖRENİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

 

 İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde 19 yaşındaki Kamil Doğru’nun cenazesinde gözyaşları sel olurken, Baba Mustafa Doğru oğlunun cenaze namazını kıldırmak isteğini camii imamı Hamit Açıkgöz’e iletti ama olumsuz yanıt aldı..

 

 Biricik Evladının Cenaze Namazı’nı Kıldırmak İstedi..

 

 Arkadaşlarıyla futbol oynadılar ve neşeli bir şekilde evlerine dönüyorlardı. Sarımazı’dan İskenderun istikametine doğru inerken oldukça neşeli sohbetler yapıyorlardı. İniş sırasında süratli giden otomobilin kapısı bir an açıldı ve 19 yaşındaki Kamil Doğru bir anda araçtan uçuverdi.

 

 Aslında O’nun en büyük hayali, güreş sporuyla da uğraşırken en büyük hayali olan Türkiye Güreş Milli Takımı’nda Ay yıldızlı Türk Bayrağı’nı göndere çektirerek büyük başarılar elde etmekti. Babasının tek erkek evladı, sırdaşı, arkadaşıydı..

 

 Halk Bankası İskenderun Merkez Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Doğru’nun 19 yaşındaki oğlu Kamil Doğru, hayallerini gerçekleştiremeden Hakkın rahmetine kavuştu.

 

 İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde ise tablo o kadar hazindi ki, çok az cenaze töreninde rastlanabilecek kadar büyük bir üzüntü yaşanıyordu.

 

 Baba Mustafa Doğru ayakta duracak dermanı olmadığı gibi, oğlu Kamil için dualar ediyor ve sabır telkinleriyle de acısını dindirmeye çalışıyordu.

 

 Ve Cenaze Namazı’na sıra geldiğinde sözün bittiği yerde acılı baba Mustafa Doğru, Camii İmamı Hamit Açıkgöz’ün kulağına bir şeyler fısıldadı ve istediği şeyin olmayacağı yanıtını aldı. Herkes Mustafa Doğru’nun ne istediğini merak ederken, gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Mustafa Doğru, biricik evladının cenaze namazını kıldırmak istemişti.

 

 Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde tanıyan, tanımayan herkes gözyaşlarına hakim olamadı.

 

 Cenaze Namazının ardından hakkını helal eden herkes 19 yaşındaki Kamil Doğru’nun taputunu omuzladı.

 

 Baba Mustafa Doğru, biricik evladının taputunun ardından dostlarının kolları arasında güçlükle ilerledi.

 

 8.Gün Haber olarak 19 yaşındaki Kamil Doğru’ya Allah’tan rahmet, dostumuz Mustafa Doğru ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bu Acının Tarifi Yok ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet