Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İnsanın Bu Okula Gidesi Geliyor!

Her şeyin ücretsiz olarak tüm çocuklara sunulduğu etkinlikte coşan minikler, Müdür Amcaları Hüseyin Gündüz’e teşekkür ettiler..

Gündem   A+a-


NACİYE SUNA OKTAY TEKİN ANAOKULU AÇILIŞI 8... ile 8gunhaber

İnsanın Bu Okula Gidesi Geliyor!

Hatay’ın en başarılı okul öncesi eğitim kurumlarından İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, 2013-2014 öğretim yılının açılışını muhteşem bir şekilde yaptı.

Yüzlerce öğrenci ve velinin doldurduğu okul bahçesinde neredeyse çocuklar için hazırlanan etkinlikte “Yok” yoktu.

Ücretsiz döner, dondurma, sihirbazlık gösterileri, dondurma, yüz boyama, palyaço gösterileri ile trombolin de keyifli bir gün geçiren minikler, okula başlamanın heyecanını yaşarken, bir çok minik okul fobisinin yersiz olduğunu da bu güzel etkinlikte anlamış oldu.

Tiyatrocu Faruk Ağar ve ekibinin gösterileriyle coşan minikler, bu kez büyüklerin arasında kaybolmadılar. Küçük sandalyelerine hemen sahne önünde oturarak rahat bir şekilde izleyen minikler, velilerinin gözetiminde okula da mutlu bir şekilde başladılar.

Okul öncesi eğitimin duayen isimlerinden Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, çocukların mutluluğunu izlerken oldukça keyifli görünüyordu.

Yaptırdıkları okulla gurur tablosu ortaya koyan Hayırseverler Naciye, Suna ve Oktay Tekin ise balkondan çocukları izlerken duygulandılar.

Sadece bir okulu yapıp Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim etmek değil, yıllarca okula, öğrencilere ve öğretim kadrosuna sahip çıkmanın önemine de dikkat çeken hayırseverler, hazırlanan etkinlik ve okulun başarısından bihayli memnun görünüyorlardı.

Tiyatrocu Faruk Ağar ve ekibinin gösterileri arasında yer alan sihırbazlık gösterilerini hayranlıkla izleyen minikler, sandalye kapma ve yoğurt yeme yarışında ise oldukça ilginç tablolar ortaya koydular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İnsanın Bu Okula Gidesi Geliyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
rasim 13 Eylül 2013 Cuma
müdür bey muhteşem bir organizasyon tebrikler
ŞERMİN 13 Eylül 2013 Cuma
ÇOK GÜZEL BİR PROGRAMDI.GÖSTERİLER ÇOCUKLARA MORAL OLDU.
rezzan 13 Eylül 2013 Cuma
herşey çok güzel hazırlanmıştı.müdürümüze ve illüzyon gösterileri için faruk beye teşekürler
son gelişmeler
öne çıkanlar