Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İftarda dinler bir aradaydı..

Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından temin edilen 20 tekerlekli sandalye iftar davetinde engellilere teslim edildi.

Gündem   A+a-

Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından temin edilen 20 tekerlekli sandalye iftar davetinde engellilere teslim edildi.
Yelken Kulübünde gerçekleştirilen iftar yemeğine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak , Belen kaymakamı Mehmet Öz, Alevi Kültürünü Araştırma Derneği Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu, Ermeni Vakfı Yönetim Kuru İkinci Başkanı Mihail Tabaş, Alevi cemaati temsilcisi Ali Akgöl, Süryani Cemaati Temsilcisi Edip Doğloğlu, Katolik Kilisesi rahibi Yusuf Petrila, İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.
 

Gaziantep Engelliler Derneği Başkanı Hulusi Kalender, İskenderunlu iş adamlarının katkıları ile 20 engelli vatandaş tekerlekli sandalyeye kavuştu. MARDER Başkanı Salih Bayar, Bu memlekette Alevi’si, Sünni’si, Türk’ü Kürt’ü her kesimden insanların hep birlikte barış ve kardeşlik içerisinde yaşamlarını sürdürdüklerini ifade etti.
20 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye alınmana katkı sağlayan iş adamı Nuri Üysen’e plaket takdim edildi. Engelli vatandaşlar ise tekerlekli sandalye sahibi olmalarını sağlayan MARDER yetkililerine teşekkür ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş