Skip Navigation Links

Kaleci Hayrullah Milli takıma çağrıldı

Spor Toto 3. Lig 1. grupta yer alan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975’in Kalecisi Hayrullah Mert Akyüz, U23 Milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

Spor   A+a-

Kaleci Hayrullah Milli takıma çağrıldı
 
Spor Toto 3. Lig 1. grupta yer alan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975’in Kalecisi Hayrullah Mert Akyüz, U23 Milli takım aday kadrosuna çağrıldı. Milli takım kampında olan Kaleci Hayrullah, kendini göstermesi durumunda 17-29 Eylül tarihlerinde Endonezya’da düzenlenecek olan 3. İslami Dayanışma Oyunlarında milli takımımızın kalesini koruyacak.
 
17-29 Eylül tarihlerinde Endonezya’da düzenlenecek olan 3. İslami Dayanışma Oyunlarına katılacak olan Türkiye U23 Milli takımımızın 22 kişilik aday kadrosu açıklandı. Aday kadrosuna Payas Belediyespor 1975’in başarılı Kalecisi Hayrullah’ta 22 kişilik milli takım aday kadrosunda yer aldı. Teknik Direktör Ersoy Sandalcı yönetimindeki U23 milli takımımız, iki günlük kampı bugün son buluyor.
 
Milli takım kampına katılan Milli Kaleci Hayrullah, kampta kendini göstermesi halinde 3. İslami Dayanışma Oyunlarında kalemizi koruyacak.
 
 
 
 
 
Amanos Tayfa’dan kardeş takım taraftarlarına çağrı!
 
Osmaniye’de oynanan Osmaniye Spor ile Payas Belediyespor 1975 Ziraat Türkiye Kupası 1.Kademe karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayan Payas Belediyespor 1975’in taraftar grubu olan Amanos Tayfa, karşılaşma boyunca takımlarına yaptıkları tezahürat ile yalnız bırakmadı.
 
Karşılaşma sonu kupadan elemenin üzüntüsünü yaşayan Amanos Tayfa grubu, iyi günde kötü günde her zaman için takımlarının yanında olacaklarını belirttiler. Amanos Tayfa grubu, bu hafta sonu İskenderun 5 Temmuz stadında konuk edecekleri Derince Belediyespor maçına İskenderun Demir Çelikspor takımının taraftar grubu olan Kızıl Körfez grubunu ve İskenderunlu tüm spor severleri davet ederek, “Bizler bu bölgenin takımlarıyız! Bu uzun soluklu maratonda bizler birbirimize destek olmayız. Bu bağlamda İskenderun’daki Kızıl Körfez grubunu ve İskenderun’da bulunan tüm sporseverleri kardeş takımları olan Payas Belediyespor 1975’i desteklemeye davet ediyoruz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet