Skip Navigation Links

Hatay da Boks Fırtınası Erdenerle Esecek

Hatay ve İskenderun boks camiasında yakinen tanınan ve uzun yıllar ilimiz boks sporuna hizmet eden Nuri Erdener.

Gündem   A+a-

 

  HATAY BOKS AJANLIĞINA NURİ ERDENER ATANDI..

 Hatay ve İskenderun boks camiasında yakinen tanınan ve uzun yıllar ilimiz boks sporuna hizmet eden Nuri Erdener.

 Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının teklifi Spor Genel Müdürlüğünün 27.05.2013 Tarih 680 sayılı onayı ile Türkiye Boks Federasyonu Hatay boks il temsilciliği asli görevine başladı.

 Hatay il genelinde bir zamanlar; Boks sporu en gözde spor dallarının başlarında yer aldığı kamuoyumuzun tarafından bilinmekte, Hatay boksu için gerekli tüm çalışmalar hızla yerine getirilecek ve Hatay Boksu eski parlak günlerine yeniden kavuşma gayreti içinde olunacak.

 Hatay İlinde mevcut Uluslar arası ve milli boks hakemlerinin gözetiminde boks sporu yeniden canlanacaktır. Ekim 2013 tarihlerinde Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından ilimizde Boks Antrenörlük kursları açılacak. Bu kurslara ilimizde şimdiye kadar Boks sporu ile uğraşmış eski sporcularımız iştirak ederek, sertifikalı antrenörlük belgeleri almaya hak kazanacaklardır..

 Bayanlar, büyükler gençler ve minikler kategorisinde yeni sporcuların yetişmesine ve ayrıca okullarımızda eskisi gibi boks sporunun gelişmesi için gerekli gayret gösterilecek..

 Antakya, İskenderun, Dörtyol Payas ve Belen pilot bölge konumuna getirilip, bu yönde yapılan çalışmalar il geneline yayılacaktır.

 Futbol ile iştigal eden kulüp takımlarına boks branşının eklenmesi çalışmalarında bulunulacak. Faaliyet çizelgemizi Türkiye Boks federasyonumuzun ve Gençlik ve Spor İl müdürlüğümüzün istekleri doğrultusunda yapılanmalarına özellikle gayret gösterilecektir.

Şimdiden Boks sporuna gönül veren eski ve yeni tüm spor adamlarına sporcularımıza başarılar diliyor tüm hemşerilerimin gönülden manevi desteklerini bekliyorum.


 

 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet