Skip Navigation Links

Hatay’daki Katillerden Hesap Sorulsun

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Kahraman, Gezi sürecinde Hatay’ın üçüncü şehidini verdiği söyledi, “Hatay’da faili malum katiller bulu

Gündem   A+a-

 

“HATAY’DAKİ KATİLLERDEN HESAP SORULSUN”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Kahraman, Gezi sürecinde Hatay’ın üçüncü şehidini verdiği söyledi, “Hatay’da faili malum katiller bulunsun ve hesap sorulsun. Abdullah Cömert gibi Ahmet Atakan da kim vurduya gitmesin” dedi.

 

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hakan Kahraman, AKP’lilerin ve hükümet kanadının olaylarla ilgili açıklamalarını da eleştirdi. Kahraman, “Katilleri bularak adalete teslim etmesi gerekenler, olayları çarpıtıyor” dedi. Hatay’da elleri silahla dolaşarak terör estiren “cihadcıları” görmezden gelenlerin, demokratik haklarını kullanan Hataylılara acımazsızca şiddet uygulamasının anlaşılır bir şey olmadığını ifade eden Dr. Kahraman, “Bin yıldır kardeşlik hukuku ve barış içinde yaşayan Hatay’da ne yapılmak isteniyor? Bir oyun mu sergilenmek isteniyor? Boşuna heveslenmeyin Hataylı her türlü oyunu bozacaktır ve buna izin vermeyecektir” dedi.

MISIR’DA KIYAMET KOPARDILAR AMA…

Mısır’da “Esma için” ağlayan, kıyameti koparanların Hatay’ın evlatları Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan için ses vermediğini kaydeden Dr. Kahraman, “Ses vermedikleri gibi ölümleri kapatacak gerekçeler üretiyorlar ama boşuna çaba. Artık olanları Mısır’daki sağır sultan bile biliyor. Hatay’da sergilenmek istenen oyunu boşa çıkaracağız. ‘Mısır’da ölenler şehit, zalimler katletti, Hatay’da ölenler ise damdan düştü.’ Bunu vicdanınız kaldırıyor mu?” açıklamasında bulundu.

KATİLLERE HESAP SORULSUN

Dr. Kahraman, katillerin bir an önce ortaya çıkarılması ve hesap sorulmasını isteyerek, “Eğer, diktatörlükle değil de demokrasi ile yöneliyorsak, AB’ye tam üyelik yolunda bir ülkeysek katiller en kısa sürede adalet önünde hesap vermeli. Bu yapılmazsa ben ve tüm Türkiye otoriter bir rejimle yönetildiğimizi hep birlikte haykıracağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

İLETİŞİM

(0533) 656 38 66

Mail: chp.hatay[email protected]

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet