Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti Teşkilatından Gövde Gösterisi

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Allah’ın izniyle hep birlikte el ele vererek İskenderun Belediyesi’ni kazanacağız” dedi.

Gündem   A+a-


İSKENDERUN AK PARTİ TEŞKİLATI YENİ YÖNETİM 8... ile 8gunhaber

 

 

  AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda yeni göreve gelen yönetim kurulu basını tanıtıldı. İbrahim Yaran başkanlığında yeni yönetimin oluştuğu toplantı tam bir gövde gösterisine dönüştü. Toplantıda ilk olarak söz verilen AK Parti İlçe Eski Başkanı Uğur Feriz, bayrağını taşıdığı AK Parti’nin her kademesinde görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Göreve geldiği ilk günden bu güne kadar, ekibiyle birlikte özverili bir şekilde çalıştığını kaydeden bundan sonra da aynı kararlılıkla partisinin bayrağını en üst seviyelere çıkarmak için gayret göstereceğini vurguladı.

  Daha sonra konuşma kürsüsüne gelen AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın kurulduğu günden bu yana gerek Milletvekilliği nezdinde, gerekse İlçe Başkanlığı nezdinde emeği geçenlere teşekkür etti. Parti genel merkezinin ve tabanın teveccühleri gereği bu görevin kendine tevdii edildiğini belirten Yaran, “Allah’ın izniyle yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Görevimiz zor, ama kutsal! Sayın Başbakanımızın dediği gibi biz Milletin Partisiyiz. Milletimize hizmet etmek için bu yoldayız. Birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çalışacağız” dedi. Hedeflerinin 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikmek olduğunu vurgulayan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “El birliğiyle çalışacağız. Allah’ın izniyle de hedefimize ulaşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
 
  Son olarak konuşma kürsüsüne gelen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, başkanlık görevine gelen herkesin elinden gelen tüm imkan ve gayretle partisi için çalıştığını vurguladı. Böylesi tabloda her zaman duygulu anların yaşandığını kaydeden Milletvekili Karasayar, eski başkan Uğur Feriz’e çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Uğur bey, görevini layıkıyla yerine getirdi. Bundan sonra da partisi için yine aynı kararlılıkla çalışacaktır. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. AK Partili belediye ile hizmet nasıl yapılır? İskenderun Belediyesi’ni aldığımızda bunu herkes görecek. Ben yeni yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 Milletvekili Karasayar, konuşmasının ardından hizmetlerinin anısına İlçe Eski Başkanı Uğur Feriz’e plaket takdim etti.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Teşkilatından  Gövde Gösterisi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş