Skip Navigation Links

İskenderun’da Temizlik İşçilerinin İsyanı!

İskenderun’da temizlik işçileri isyan etti. Envitec’in biri özürlü dört arkadaşlarını işten çıkarmasına isyan eden temizlik işçileri, Pac Meydanı’nda

Gündem   A+a-


İSKENDERUN'DA TEMİZLİK İŞÇİLERİNİN İSYANI 8.GÜN... ile 8gunhaber

 

 İskenderun’da Temizlik İşçilerinin İsyanı!

 İskenderun’da temizlik işçileri isyan etti. Envitec’in biri özürlü dört arkadaşlarını işten çıkarmasına isyan eden temizlik işçileri, Pac Meydanı’nda bulunan bürolarının önünde eylem yaptı. Çöp kamyonlarının cadde kenarında beklediği ve temizlik işçilerinin de işe çıkmadığı eylemde, sudan bahaneler üretilerek iş akitleri feshedilen arkadaşlarının yeniden işe alınması sözünü alana kadar eylem yapacaklarını belirten işçiler, sendikaya üye oldukları ve daha bir çok bahaneyle işten çıkarılan arkadaşlarının işe geri alınması için her şeyi yapacaklarını söylediler.

 Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim’in de işe çıkmaları ve sakinleşmeleri için çaba sarfettiği işçiler, arkadaşlarının işe geri alınmaması halinde her türlü eylem ve haklarını sonuna kadar kullanacaklarını anlattılar.

 Bir süre sonra ikna olan işçiler ise haklarının iadesi, bir çok konuda uğradıkları haksızlıkların giderilmesi, zam ve mesai ücretlerinin ödenmesi gibi konuların yerine getirilmemesi halinde yeniden iş bırakma eylemi yapacaklarını anlattılar.

 

 

 

 

 

İskenderun’da Temizlik İşçilerinin İsyanı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
aliş 10 Eylül 2013 Salı
türkiyede işçilik (taşaron) rezillik düz asgari ücrete tabi tutan o meclistekilere yazıklar olsun geri kesim türkiye sartlarında iyi durumda bu taşaron daki işçiler türkiyede gerçekten mülteci gibiler
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet