Skip Navigation Links

Düğünyurdu da Dönmez Dedi!

Düğünyurdu Köyü sakinleri, İskenderun Belediyesi için AK Parti’ye tam destek verdiler.

Gündem   A+a-

 

 Düğünyurdu da Dönmez dedi!

 

 Düğünyurdu Köyü sakinleri, İskenderun Belediyesi için AK Parti’ye tam destek verdiler.

 AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i konuk eden Düğünyurdu Köyü’ndeki vatandaşlar, “Artık iktidarla buluşmanın zamanıdır” şeklinde görüş bildirerek, hizmet kervanına İskenderun’un da katılması için oyları AK Parti’ye vereceklerini beyan ettiler.

 Uzun zamandan beri mahalle toplantılarını sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, önceki gün Düğünyurdu Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

 Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı, karşılıklı fikir alışverişinin edildiği toplantıda konuşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Düğünyurdu’nun geleceğinin parlak olduğunu ifade ederek, AK Parti iktidarında köylerin hizmet anlamında artık şehirlerle yarıştığını vurguladı. Dönmez, “Benim aday olup olmamam hiç önemli değil! Ben veya bir başka arkadaşım olur, hiç fark etmez. Yeter ki; İskenderun Belediyesi’ni bu kez iktidarla buluşturalım. Hükümetten alacağımız hizmetleri kat kat arttıralım. Artık İskenderunlular olarak kaderimizi kendimiz belirleyip bir ve bütün olalım. Çünkü geleceğimiz yerel seçimlerde vereceğimiz oylarda saklı” diye konuştu.

 AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i ağırlamaktan son derece memnun olduklarını bildiren Düğünyurdu Köyü sakinleri, her zaman destek verdikleri AK Parti’yi memleketlerinin, kendilerinin ve çocuklarının geleceği için yerel seçimlerde de sonuna kadar destekleyeceklerini beyan ettiler. Aday adayı Dönmez, konuşmaların ardından Düğünyurdu halkıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet