Skip Navigation Links

“Civelek” Ümit Av Bayii Açılışını Yaptı.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Ümit Av Bayii’nin açılış törenine katıldı.

Yaşam   A+a-


ÜMİT AV BAYİİ AÇILIŞ TÖRENİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Ümit Av Bayii’nin açılış törenine katıldı.

İskenderun Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç ve eşi Fatma Kılınç’ın işletmeciliğini yaptığı Ümit Av Bayii, Çay mahallesi 47. Sokak (Ayakkabıcılar Çarşısı) adresinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ümit Av Bayii’nin açılış törenine, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ümit Av Bayii işletmecisi Yusuf Kılınç, 10 yıldır İskenderun Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanlığı yaptığını belirterek, “Hizmet birikimim nedeniyle avcılık, av malzemeleri ve av sahaları hakkında çok bilgi sahibi oldum. Tekniğini bildiğim için av bayiliği açmaya karar verdik. Amacım en iyi şekilde hizmet  vermektir” dedi.

Her şeyi bilimsel bir anlayışla, bilinçli yapmanın önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Amanoslar Avcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç’ın açılan av bayiliği ile avcıları bilinçlendireceğini de söyledi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Avcılık ata sporumuzdur. Avcılar aslında doğanın dostudur. Gerçek avcı her zaman av hayvanını en iyi düşünen insanlardır. Yumurta, yavrulama zamanında hiçbir zaman avcılık yapmaz, avlanana da engel olur. Yuvası bozulmuş kuşların da yuvasını yaptıkları görülmüştür. Elinize sağlık. Her şeyi bilimsel bir anlayışla, bilinçli yapmak lazım. Hayırlı olsun” diye konuştu.

“Civelek”  Ümit Av Bayii Açılışını Yaptı. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet