Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstifasını Cezaevinden Gönderdi!!!

Avukatı Ali Yavuz aracılığıyla iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığı AK Parti’den istifa ittiğini bildiren Hatay’ın Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma

Gündem   A+a-

  Avukatı Ali Yavuz aracılığıyla iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığı AK Parti’den istifa ittiğini bildiren Hatay’ın Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, geri dönmek üzere istifa ettiğini yazılı açıklamayla basına bildirdi..

İstifasını Cezaevinden Gönderdi!!!

  Yeşilköy’de 7 Mart 2007′de bir dolum tesisine 200 metre mesafedeki demiryolu kavşağında Ömer Cemil Sanal, otomobiliyle evine gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce önü kesilerek dövülmüş, ardından başından ve göğsünden tabancayla vurularak öldürülmüştü. Cinayetle ilgili daha önce bir zanlı tutuklanmıştı. Olayın ardından aile yakınlarının suçlamasıyla Başkan Selimoğlu, bir defa giderek ifade vermişti. Devam eden mahkeme sürecinde Delta Gaz Müdürü Sanal cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Selimoğlu, Karataş’ta bulunan kadın cezaevine, kardeşi Reşit Görgen ise Kürkçüler Cezaevi’ne gönderildi.

  2007 yılında nikah şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Başkan Fatma Görgen Selimoğlu, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. AK Parti üyeliğinden istifa ettiğini belirterek, “Bugün itibariyle mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum ve hayatım boyunca duyacağım AK Parti üyeliğimden, aklanmış olarak millete hizmete ve hizmetkârlığa devam etmek için geri dönmek üzere, çok büyük bir üzüntüyle istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı.

  Bu arada Selimoğlu’nun, önümüzdeki yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir belediye başkan adayı olarak ismi geçiyordu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar