Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’un Ülke Ekonomisine Katkıları Çok Büyük

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a geldi.

Gündem   A+a-


SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU VE SADULLAH ERGİN... ile 8gunhaber

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğlu:

 “İskenderun’un ülke ekonomisine katkıları çok büyük”

 

 Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a geldi.

 Bakan Ergin ve Müezzioğlu, geniş güvenlik önlemleri altında ilk olarak AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na geldiler. Her iki bakanı başta bölge milletvekilleri olmak üzere, parti ilçe teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili yoğun sevgi gösterileriyle karşıladı.

 AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de sağlık alanında çok büyük değişim ve dönüşümler yaşandığını kaydeden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğlu, ülkemizde devlet hastanelerinin hepsinin özel hastane standartlarının üstünde olacağını söyledi. 16 büyük şehir hastane kampuslerinin toplu imza törenini gerçekleştireceklerinin altını çizen Bakan Müezzioğlu, bütün bunlar dünyanın en ileri ülkeleriyle yarışan hastanelerin standartlarında olacak. Artık Türk Milleti başı dik, alnı açık, dünya milletleri arasında yerini alacak” diye konuştu.

 

 Bakan Müezzinoğlu, İskenderun’dan da övgüyle bahsetti. İskenderun’un bir ilçenin ötesinde Türkiye ekonomisinin çok önemli bir yükünü taşıdığını kaydederek, “İskenderun’un gerek sanayi, gerek limanıyla ülke ekonomisine kattığı dinamikler çok önemli. Bu dinamikleri olan bir ilçenin tüm alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da yakışı boyutta olması en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
İskenderun’un Ülke Ekonomisine Katkıları Çok Büyük videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar