Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali Lekesiz Suriye Sınırında!

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Reyhanlı sınır bölgesinde incelemelerde bulundu.

Gündem   A+a-

 

 Vali Lekesiz Suriye Sınırında!

 

 Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Reyhanlı sınır bölgesinde incelemelerde bulundu.

 

 Reyhanlı’ya bağlı Bükülmez, Kuşaklı, Oğulpınar ve Beşaslan Köyleri sınırında gerçekleşen incelemelere, Garnizon Komutanı Kurmay Alb. Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hasan Koçyiğit, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Bülent Gülbaz ve diğer yetkililer katıldı.

 

 Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, söz konusu bölgelerde zaman zaman yaşanan kaçakçılık olaylarına dikkat çekerek, kaçakçılıkla mücadele konusunda yürütülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini söyledi.

 

 Kaçakçılığın yol açtığı vergi kaybı, sosyal ve ahlaki dokuda tahribat ve diğer olumsuz durumların ortaya çıkmaması açısından ilimiz genelinde bir yol haritası oluşturulduğunu ve konunun Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı’nda sık sık ele alınarak yürütülen çalışmaların değerlendirildiğini hatırlatan Lekesiz, ilimizde bu tür olumsuzluklara izin verilmeyeceğini, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde 24 saat esasına dayalı olarak daha öncesinden alınmış olan önlemlerin devam edeceğini ve bu yöndeki operasyonların uygulamasının kararlılıkla süreceğini söyledi.

 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar