Skip Navigation Links

“Ben” Değil “Biz” Diyen Bir Ekiple Yola Çıktık!

Arsuz ’da belediye başkanlığına aday olması beklenen Avukat Hakan Mazman’ın meclis üyeliğine başvurması ise şaşırttı.

Gündem   A+a-

 

Belediye başkanlığına adaylığı beklenirken meclis üyeliğine olmasının temel nedenini açıklarken, oldukça anlamlı konuşan Avukat Hakan Mazman,

 

“Ben” Değil “Biz” Diyen Bir Ekiple Yola Çıktık!

 

 Arsuz ’da belediye başkanlığına aday olması beklenen Avukat Hakan Mazman’ın meclis üyeliğine başvurması ise şaşırttı.

 Mazman,“Ben” yok “Biz” varız diyor ve ekliyor. Meclis üyeliğine başvurmasının nedenini ise güçlü bir ekiple doğru adayı tespit etmek istediklerini söylüyor.

 

 AV.HAKAN MAZMAN başvurusunu yaptığı sırada haber ekibimize yaptığı açıklamada,

 ''2014 yılında yapılacak yerel seçimler bölgemiz ve ülkemiz açısından büyük önem taşımaktadır.AKP'nin SAVAŞ ÇIĞIRTKANLIĞI ile bölgeyi ateşe attığını, seçimlerde aldığı oy oranına güvenerek onun dışındaki tüm vatandaşları yok saydığını,BOP ve ABD için bölgede dış ilişkilerini tamamen bozduğunu tüm komşuları ülkeye düşman ettiğini,bu nedenle AKP zihniyetinin kırılması için hep birlikte çalışmak gerektiğini, bunun da ancak sosyal demokrat ilkelerinin ve prensiplerin yerleşmesi, dürüst ilkeli ve örgütlü bir çalışmaya açık adaylar ve ekiplerle sağlanacağını, partiye olan güvenin sarsılmaması adına ve oy oranın artması için HALKIN İSTEKLERİNİN dikkate alınması gerektiğini'' ifade ederek şöyle devam etti; BEN değil BİZ diyen bir ekiple hareket ediyoruz.Bu ekip NARDÜZÜ-KARAAĞAÇ' tan IŞIKLIYA kadar olan bölgede siyasette ve halk nazarında kabul gören insanlardır.Bu arkadaşlarımız daha önce başvuru yapmışlardı.Bu arkadaşlarımız bölgenin TURİZM,EĞİTİM,SOSYAL İŞLERDE atılım yapması için projeleri olan arkadaşlarımızdır. Her birinin kendi uzmanlık alanında donanımı olan ve siyasetten nemalanmayı değil siyasete bir şeyler katmayı düşünen insanlardır. Bu ekibin birinin adamı askeri değil. HALKIN ve ortak aklın hizmetkarı olduğundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu bilinci var edecek aday ve ekibin içinde yer alacaklardır. Aracılığınız ile aday olmam konusunda talepte bulunan ve içten sevgisini esirgemeyen dostlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum.dedi.

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet