Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’ın Kardeşliğini Bozdurmayacağız!!!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Osman Tufan, kalabalık partili gruba hitap ettiği il başkanlığındaki konuşmasında,

Politika   A+a-

 

 

 

Hatay’ın kardeşliğine vurgu yaptı ve son sözü de tüm Hatay’lılar adına söyledi:

Hatay’ın Kardeşliğini Bozdurmayacağız!!!

 

CHP Hatay’ın önde gelen isimlerinden Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, uzun süredir beklenen aday adaylık başvurusunu Hatay İl Başkanlığına yaptı.

 

CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu coşkulu ve kalabalık bir ortamda yapan Osman Tufan, partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

Konuşmasının genelinde Hatay’ın bütünlüğü, tüm  inanç ve kimlikleriyle kardeşliğine dikkat çeken Osman Tufan, son aylarda Hatay’da oynanmak istenen oyunlara vurgu yaptığı konuşmasıyla büyük beğeni ve takdir topladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’ın başvuru programına; Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve  Hasan Akgöl, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, İl 2. Başkanı Hüseyin Doğan, parti yöneticileri, Hatay’ın tüm ilçe başkanları,

Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Karpuz ve ekibi, kadınlar ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda söz alan CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’a başarılar dileyerek, “Sayın Tufan iyi bir partilidir. Partiye büyük emeği var. Böyle başarılı değerler sayesinde CHP’nin ivmesi giderek artıyor” dedi.

 

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ise, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını hatırlatarak, “CHP’de aday olabilmenin kriterleri açıktır. Adaylarımızın örgüt içinden olması önceliğimizdir. Sonuçta, kim emek veriyorsa hakeden o olmalıdır. Herşeyden önce tabanı ve örgütü dinleyeceğiz. Tespit ettiğimiz adayın sonuna kadar yanındayız” diye konuştu.

“Bizi bizden ayırmak, bizi ayrıştırmak istiyorlar. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Yüzyıllardır bir arada yaşayan Hataylılar’ın kardeşliğini kimsenin bozmaya gücü yetmeyecek” diyerek konuşmasına başlayan Osman Tufan, bu birlikteliğin CHP’nin Hatay Büyükşehir’i almasını sağlamaya yeteceğini söyledi.

 

CHP’nin bayrağını Hatay’ın kalesine dikeceklerini kendinden emin bir ifadeyle söyleyen Osman Tufan, yerelden genele CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde iktidara yürüyeceklerini ifade etti.

 

Türkiye’de yaşanan Gezi Olaylarına dikkat çeken Tufan, verilen devrim şehitlerini rahmet ve minnetle andıktan sonra, gençler ve kadınların  birlikte hareketi etmelerinin  çok önemli mesajlar ve sonuçlar ortaya koyduğunu belirtirken, birlik beraberlik içinde  hareket ederek  çalışma yapılmasıyla birlikte, iktidarı kazanmanın doğal bir sonuç olacağına vurgu yaptı.

 

Osman Tufan, tabandan tavana, ilçe, büyükşehir belediyeleri  ve Türkiye’de iktidar için “Sen-ben” şeklinde ayrışmaya  izin vermeyeceklerine  vurgu yaptığı konuşmasında, özellikle Hatay’ın tüm din, dil, ırk ve mezhepleriyle bir bütünlük arzederek Dünya’ya örnek olduğunun altını çizdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş