Skip Navigation Links

“Civelek“ Yeraltını Bitirdi !

İskenderun’da yeni içmesuyu şebekesi, drenaj, doğalgaz ve elektrik şebeke çalışması koordine içinde sürüyor..

Gündem   A+a-

İskenderun’un yeni içmesuyu şebekesi, yağmursuyu drenaj kanalı, doğalgaz ve Tedaş elektrik şebeke çalışması koordine içerisinde devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Tedaş İskenderun İşletme Müdürü Yusuf Coşkun, Aksagaz Hatay-Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan ile birlikte koordinasyon toplantısı düzenledi.

Çalışmaların eşgüdüm içerisinde ve sistemli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan toplantıda, fikir paylaşımında bulunuldu ve öncelikli olarak yapılması gereken yerler belirlenerek, kararlar alındı.

 

Toplantıda, çalışmalarla ilgili idare müdürleri ve sorumlu teknik personel de hazır bulundu.

Koordinasyon toplantısıyla, yeni içmesuyu şebekesi, drenaj kanalı, doğalgaz, elektrik şebekesinin eşzamanlı yapılarak, altyapı çalışmasının en kısa sürede tamamlanması, altyapısı biten yerlerin bir defada asfaltlanması, yeniden asfaltın kırılmasının önüne geçilerek kamu zararının önlenmesi amaçlanıyor.

Koordinasyon toplantısı düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

 

Kilitli parke taşı döşeme ve kapsamlı asfalt çalışması sürüyor

İskenderun’da kapsamlı asfalt çalışması İsmet İnönü Mahallesi’nin ardından, Mustafa Kemal Mahallesinde de tamamlandı. Kapsamlı asfalt çalışması, Pirireis Mahallesi’nde başladı.

Kapsamlı asfalt çalışması, İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde altyapı çalışması tamamlanan cadde, sokak ve bulvarlarda hazırlanan program çerçevesinde gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de çalışmaları yerinde inceliyor.

Ana arteller ve ana caddeler kapsamlı asfalt yapılıyor, ara cadde ve sokaklar kilitli parke taşıyla döşeniyor.

Kilitli parke taşı döşeme çalışması, Mustafa Kemal Mahallesi’nde sürüyor.

 

Drenaj kanalının AVM önünde inşaatı tamamlanan bölümde yol kısmen trafiğe açıldı.

 

İskenderun’un Mustafa Kemal, Gürsel, Modernevler ve Meydan mahalleleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son verecek olan yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması aralıksız devam ediyor.

Drenaj kanalı çalışmasının AVM önündeki bölümü,  tamamlandı. Asfaltlanan yol ve çevresi, süpürge aracıyla temizlendi.  Zabıta Müdürü Abdullah Kaya gözetiminde duba ve güvenlik şeritleri kaldırılan yol, Perşembe günü kısmen ulaşıma açıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
FARUK 31 Ağustos 2013 Cumartesi
ADAY OLURSA OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet