Skip Navigation Links

Yıldız Bor Fırtına Gibi...

Cesareti ve özgüveniyle Arsuz ilçesi seçmenini gönlünü fetheden Yıldız Bor, Hatay’da CHP’nin tek kadın adayı olarak kadınlardan ve gençlerden büyük il

Gündem   A+a-

 

 Cesareti ve özgüveniyle Arsuz ilçesi seçmenini gönlünü fetheden Yıldız Bor, Hatay’da CHP’nin tek kadın adayı olarak kadınlardan ve gençlerden büyük ilgi görüyor.. Yıldız Bor’un eşi işadamı Muhittin Bor da eşinin yanından bir an bile ayrılmıyor ve sonsuz desteğini ortaya koyuyor.

 CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Siyaset dünyasında özellikle de yerelde ilçe belediye başkanlığına aday adayı olarak özgüven ve cesaretini ortaya koyan Yıldız Bor, emin adımlarla ilerlediği adaylık yarışında, rakiplerinin karşısında ne kadar dişli bir rakip olduğunu göstermiş durumda.

 Halkla iç içe bir siyaset anlayışıyla belde ve köyleri ziyaret eden Bor, aynı zamanda projelerini anlatırken kadınların sosyal yaşamdaki konumlarına uygun bir belediyecilik yapmaya özen göstereceğine dikkat çekiyor.

 Toplumda her zaman ikinci plana atılmış kadınların hak ettikleri konuma gelmesi, hayatın her alanında söz sahibi olmaları için onların sesi olmayı amaçlayan Yıldız bor, belediyecilik tecrübesi, pozitif yaklaşımları ve projeleriyle oldukça iddalı bir konumda ilerliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet