Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dikkat! Mobese Takipte..

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobese Merkezi Trafik görevlileri motosikletlere yönelik denetimlere devam ediyor.

Gündem   A+a-

 

 İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobese Merkezi Trafik görevlileri motosikletlere yönelik denetimlere devam ediyor.

 

 Yetkililer İskenderun’ da tescilli 39 bin adet motosiklet bulunduğunu, 2012 yılında meydana gelen 540 yaralanmalı trafik kazasına 260 adet motosikletin karıştığını ve denetim-lerde ki amacın ceza yazmak değil, trafik kazalarını önlemek olduğunu belirtmiştir. MOBESE uygulamaları kapsamında ise kask kullanmayan sürücü ve yolculara ceza uygulanırken, kask kullananlar aranarak teşekkür edilip denetlendikleri hissettiriliyor.

 

 Mobeseden Kaçanı Ekipler Yakalıyor…

 

 MOBESE kameralarına yakalanmamak için plakasını söküp, büküp, kapatan motosiklet sürücüleri de ekiplerin sıkı denetimine takılıyor. İskenderun genelinde halkın huzurunu ve trafik güvenliğini sağlamak için ana cadde ve ara sokaklarda, park ve seyir halindeki tüm araçlar denetlenerek, tescil plakası standart dışı olduğu tespit edilenler trafikten men edilerek gerekli cezaları uygulanmaktadır.

 

 Trafik düzeninin sağlanması için de; Dolmuş duraklarına, yaya geçitlerine, ikinci sıraya park ederek diğer bir aracın çıkışını ve geçişini zorlaştıran araçlara da ceza uygulanmaktadır.

 

Kask kullanımının trafik kazası sırasında hayati önem taşıdığına vurgu yapan İskende-run Polisi, yedi gün yirmi dört saat görev başında olduklarını, tek amaçlarının Halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar