Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Daire Müdürlerinden İTSO yönetimine ziyaret

İskenderun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Hatlar, İskenderun Mal Müdürü Vahit Polat ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Saydam İskende

Gündem   A+a-

 Daire Müdürlerinden İTSO yönetimine ziyaret

 

İskenderun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Hatlar, İskenderun Mal Müdürü Vahit Polat ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Saydam İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette bölgedeki son ekonomik, sosyal tarım ve sağlık konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İTSO olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte şehrimiz için yapılacak yeni projeler ile ilgili araştırmalarımız ve gayretlerimiz devam ediyor. Bu konuda gerek milletvekillerimiz, gerek sivil toplum kuruluşlarımız ve gerekse kurum müdürlerimiz ile birlikte uyum içerisindeyiz. Bu bağlamda şehrimizin menfaatine olan konularda el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi. İskenderun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Hatlar, Mal Müdürü Vahit Polat ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Saydam ise, İTSO yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı ve İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya, da hazır bulundu.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş