Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Culha, Gökmeydan ve Akçalı’ya Çıkarma Yaptı!

Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, seçim çalışmaları kapsamında Gökmeydan ve Akçalı Beldelerine çıkarma yaptı.

Politika   A+a-

Kalabalık ekibiyle birlikte Gökmeydan’da eski Muhtar Mehmet Kılıç, eski Akçalı Belediye Başkanı Nurettin Bayram, eski Gökmeydan Belediye Başkanı Akil Karaciğer’i ziyaret eden Nazım Culha, Akçalı’da da Belli ailesi ile Gökpınar ailesinin önde gelen isimlerinden Şemsettin Gökpınar ve Çay Mahallesi Muhtarı Edip Gökpınar’ı ziyaret ederek, halkın görüşünü aldı, beklentilerini dinledi ve projelerini anlattı.
 
Gökmeydan ve Akçalı’da büyük ilgi gören Nazım Culha, topladığı moralle emin adımlarla adaylık süreci çalışmalarına devam ediyor.
Sohbetler sırasında vatandaşın genel beklentisinin ise; Daha evvel denenmiş, mevcut belediye başkanları ve daha önce aday olmuş hiç kimsenin Arsuz’a belediye başkanı olmaması yönünde olduğu ortaya çıktı.
 
 
Kameralar karşısında düşüncelerini özgürce ifade ederken, mevcut belediye başkanlarını eleştiren vatandaşlar, Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha’ya tam destek verirken, aynı zamanda daha evvel veya şu an mevcut belediye başkanları arasından birisinin aday gösterilmesi halinde CHP’yi protesto edeceklerini ifade ettiler.
 
 
Arsuz yöresinde genel bir yargı olarak ortaya çıkan bu tepkiyi dinleyen Nazım Culha, daha evvel denenmiş veya mevcut belediye başkanlığı görevini yürütenlerin de CHP’nin değerleri olduğuna dikkat çekerek, CHP’nin topyekün birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğini söyledi.
 
 
Beldelik vasfında bulunan yerleşim birimlerinin mahalle statüsünde olacağını hatırlatan Nazım Culha, mevcut belediye binalarını kapatmayacaklarını belirtirken, bir vatandaşın 20 lira su faturası için Karaağaç’tan Arsuz Belediyesi’ne kadar dolmuşla gitmesini önleyeceklerini söyledi.
 
 
Kale Köyü’nden Karaağaç Beldesi’ne kadar olan bölgede turizm ve tarım konularının ağırlıklı olarak ele alınarak projelerin hayata geçirileceğine dikkat çeken Nazım Culha, insan odaklı projelerin önemine vurgu yaparken, şu an belde olan ama seçimler sonrası mahalleye dönüşecek yerleşim yerleri arasında da gidiş-gelişleri kolaylaştıracak dolmuş güzergahları oluşturacaklarını anlattı.
Seçmenlerle kucaklaşırken oldukça samimi bir hava estiren Nazım Culha, bölge halkının beklentileri ve geleceğe yönelik kaygılarının en ince hesaplarla düşünüldüğünü belirtirken, Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi Arsuz’un bütünlük arzeden imar konusundan altyapı çalışmalarına kadar tüm icraatların dışında, tüm projelerin ortak akılla hayata geçirileceğine dikkat çekti ve “halka rağmen hiçbir şey olmaz. Bunu Gezi eylemlerinde herkes çok net gördü. Halk ne istiyorsa o şekilde çalışma yürüteceğiz” dedi.
 
 
Culha, Gökmeydan ve Akçalı’ya Çıkarma Yaptı! foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş