Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kuyumcular Odası Takı Ve Mücevher Fuarına Çıkarma Yaptı

27-30 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar alanında düzenlenen 'Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı'nı ziyaret etmek üzere hafta sonu İskende

Gündem   A+a-

 
 Kuyumcular Odası Takı Ve Mücevher Fuarına Çıkarma Yaptı
 
27-30 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar alanında düzenlenen “Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı”nı ziyaret etmek üzere hafta sonu İskenderun Kuyumcular Odası tarafından Gaziantep’e bir gezi düzenledi.
Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Fuarın açılışına Devlet Bakanı Faruk ÖZAK, Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK, Gaziantep Valisi Süleyman KAMÇI, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım GÜZELBEY ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin ÇELİK ile çok sayıda davetli katıldı.
İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur FIRAT’ın önderliğinde, üyeler İsmail GÜLLER, Ayhan SAĞIROĞLU, Nebil TABAŞ, Ali UYGUN, Corc KIRILMAZ, Samet TOPÇU ve Celal ALTINERİTEN ile birlikte, heyete konuk olarak eşlik eden belediye meclis üyeleri Sabahattin UYGUN ve Ahmet DÖNMEZ’den oluşan İskenderun heyetinin fuar alanına girişi hoparlörden anons edildi..
Gaziantep Kuyumcular Odası başkanı Sedat ÖZDİNÇ ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan başkan Uğur Fırat ve beraberindeki heyet, gün boyu Gaziantep’de ağırlandılar.
Birbirinden güzel takı, ve mücevherlerin tanıtıldığı fuarda stantları gezen İskenderunlu kuyumcular meslektaşlarıyla Gaziantep Kuyumcular Odası standında bir araya gelerek meslekleriyle ilgili sohbet etme olanağı buldular.
 
Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat ÖZDİNÇ; “İskenderun’lu meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, bu tür fuar ve etkinliklerin sektöre hareket kazandırdığını, Fuarın Türkiye dışında Irak, İran, Suriye, Ürdün, Beyrut ve Dubai’den de ilgi gördüğünü, hedeflerinin Ortadoğu pazarında Gaziantep’in payını daha da büyütmek” olduğunu dile getirdi.
İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur FIRAT da yaptığı konuşmada meslektaşlarını kutlayarak bu tür etkinliklerin sadece sektöre değil, bölge ekonomisine de katkı sağladığını belirtti. Her alanda çok amaçlı fuar ve tanıtımların bölgeye güç, sektöre de hareket getireceğini söyleyen FIRAT; İskenderun’da yer ve olanak sağlanması durumunda uluslar arası etkinlikler düzeyinde fuar çalışmalarına katkı sağlamayı, fuarlar düzenlemeyi dilediklerini ifade etti.
Fuar ve defile sırasında, Tuğba Altıntop, Yeliz Öney, Simge Tertemiz, Aysu Baceoğlu, Filiz Aydın, Asya Öztürk ve Andrea Katelina'nın da aralarında bulunduğu ünlü modeller tarafından çeşitli firmaların yeni sezon altın, elmas, pırlanta ve zümrüt koleksiyonları sergilendi.
Suriye, İran, Irak ve Dubai ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen katılımcılar ve ziyaretçilerin bulunduğu fuar etkinlikleri sırasında ziyaretçilerin arasında dolaşan ünlü mankenler kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin ilgi odağı oldular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar